PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] προβλημα με καρτα γραφικων

stinger
10-08-13, 00:28
γεια σας...εχω ενα laptop altec voyager στο οποιο χαλασε η καρτα γραφικων ...
P419 VGA Board - NVIDIA GeForce 8400 - 256 MB τα χαρακτιριστικα της ...

Υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να κανω η και μια immitation αρκει να κανει την δουλεια της ??
εχω ακουσει για μια πατεντα με φουρνο αλλα δεν ξερω τον τροπο..
Οποιαδηποτε λυση ειναι ευπροσδεκτη

την λυση που μου προτεινε ο φιλος giannhsb στο hlektronika.gr με την ισοπροπυλικη σε τι ακριβως βοηθα την καρτα??
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=71587&p=611817#post611817

ziakosnasos
10-08-13, 18:03
Πολλές καγκούρικες μεθόδοι κυκλοφοράνε στο διαδίκτυο , προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει καμία , μπορεί να το δοκιμάσεις και να παίζει για μέρες ή και χρόνια (χαχα) ή μπορεί να το πάρεις στο χέρι , η πιο λογική λύση εάν δεν παίζει είναι να βρείς κάποιον που κάνει reball ή να βρεις κάποια ίδια κάρτα .

papg
11-08-13, 00:18
Εγώ πάντως σε ένα AMILO xi2428 με NVIDIA 8600M που έχουν πρόβλημα λόγω θερμοκρασιών την έκανα φουρνιστή στους 150 βαθμούς για 9 λεπτά και τώρα ενάμιση χρόνο δουλεύει ρολόι,βέβαια έκανα και αναβάθμιση το bios για το πρόβλημα των θερμοκρασιών.Δεν χάνεις τίποτα .

stinger
11-08-13, 09:07
εκανα τελικα το κολπο με την ισοπροπυλικη και τον φουρνο και δουλεψε η καρτα!! τωρα για ποσο καιρο θα δουλευει δεν ξερω...
ziakosnasos τι ειναι το rebal και πως γινεται? 130 ευρω για να αγορασω καινουργια δεν τα διαθετω παντως σε κανα 2 μαγαζια που πηγα την καρτα για να ρωτησω για επισκευη την λυση του φουρνου μου ειπαν για αρχη..
papg ειναι απαραιτητη η αναβαθμιση στο bios??
ειναι προβληματικες οι nvidia..

papg
11-08-13, 10:02
Στο δικό μου AMILO ναι ήταν απαραίτητη γιατί αλλάζει ο τρόπος ελέγχου στροφών του ανεμιστήρα.
Κάνε μια ενημέρωση απο nvidia τους driver.Για κάρτα δες τι άλλη φοράει (Το δικό μου πχ φοράει και την 2600 της ATI)και ψάξε και στο ebay.