PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Samsung] Samsung AQV09VBAN

Peristerofolias
24-07-13, 19:11
Για σας παιδιά πήγα να δω μια βλαβη σε ένα κλιματιστικό(μοντέλο τίτλου) και το error που βγάζει στην οθόνη είναι να αναβοσβήνουν όλες οι ενδείξεις του βρήκα το
service manual του ειδα την γράφει σε αυτήν την περίπτωση άλλα δεν με βοήθησε πολύ παρακαλώ τα φώτα σας, σας στέλνω και το αρχείο 36393 εγώ είμαι σε μια από τις 2 περιπτώσεις που έχω κυκλώσει. Ευχαριστώ πολύ

Peristerofolias
26-07-13, 23:09
Κανεις ρε παιδια..??

glamor
29-07-13, 14:37
χωρίς να είμαι ειδικός αλλά αυτές μέρες στην καλαματα σας έχουν ταράξει τις διακοπές ρεύματος, το πιο πιθανό είναι να σου κάηκε ο υπολογιστής του κλιματιστικού οποτε σφάλμα σχετικά με το eeprom είναι το πιο πιθανό

mr.Vox
30-07-13, 16:33
Βρες το service nanual της συσκευής και πέρασε τον κωδικό όπως λέει στην εσωτερική μονάδα.

Peristerofolias
13-08-13, 19:57
επικοινώνησα με την samsung και μου είπαν ότι αυτά τα error τα βγάζει όταν έχει πάθει κάτι η πλακέτα του κλιματιστικου βεβαία χωρίς να είναι σίγουρο γιατί δεν μίλησα με τεχνικό της εταιρείας άλλα με το τμήμα εξυπηρέτησης και αυτό μου είπαν όποτε θα την βγάλω και θα αρχίσω το ψάξιμο...

mr.Vox
13-08-13, 20:22
Και η δική μου περίπτωση στην Καλαμάτα ήταν. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να το φτιάξω.

http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=57641

:saad: