Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Fujitsu] Το κλιματιστικό δεν πάει καλά..
Καλήμερα παιδιά έχω ένα κλιματιστικό fujitsu (https://www.google.gr/search?rlz=1C1SKPL_enGR447GR447&q=fujitsu&spell=1&sa=X&ei=j7bjUYS9KIeXtQarrYDgDA&ved=0CCcQvwUoAA) inverter και έχει κάποιο πρόβλημα μόλις το ανοίξω αρχίζει να δουλεύει η εσωτερική μονάδα άλλα η εξωτερική δεν ξεκινάει με τίποτα...με αποτέλεσμα η εσωτερική μονάδα να παίζει το ρόλο ενός ανεμιστήρα. Μήπως ξέρει κάνει να βοηθηθει να μου πει τη να κοιτάξω..?Ευχαριστώ
vasilimertzani
15-07-13, 19:14
Καλήμερα παιδιά έχω ένα κλιματιστικό fujitsu (https://www.google.gr/search?rlz=1C1SKPL_enGR447GR447&q=fujitsu&spell=1&sa=X&ei=j7bjUYS9KIeXtQarrYDgDA&ved=0CCcQvwUoAA) inverter και έχει κάποιο πρόβλημα μόλις το ανοίξω αρχίζει να δουλεύει η εσωτερική μονάδα άλλα η εξωτερική δεν ξεκινάει με τίποτα...με αποτέλεσμα η εσωτερική μονάδα να παίζει το ρόλο ενός ανεμιστήρα. Μήπως ξέρει κάνει να βοηθηθει να μου πει τη να κοιτάξω..?Ευχαριστώ
αν πηγαινει ταση εξω,κολλημενο ρελε ισως.Δεν λειτουργει ουτε ο ανεμιστηρας??
αν πηγαινει ταση εξω,κολλημενο ρελε ισως.Δεν λειτουργει ουτε ο ανεμιστηρας??
όχι δεν δουλεύει ούτε ο ανεμιστήρας..
Έχω κάνει εγώ την εγκατάσταση του κλιματιστικου και τότε (πριν από ένα χρόνο) δούλευε άψογα θέλεις λίγο να μου πεις πως θα ελέγξω το ρελε για να δω αν είναι κολλημένο. Ευχαριστώ
vasilimertzani
23-07-13, 12:01
Έχω κάνει εγώ την εγκατάσταση του κλιματιστικου και τότε (πριν από ένα χρόνο) δούλευε άψογα θέλεις λίγο να μου πεις πως θα ελέγξω το ρελε για να δω αν είναι κολλημένο. Ευχαριστώ
δες στο σχεδιακι που εχουν συνηθως στα καπακια των κουτιων... που πρεπει να σου φερνει 220? το ρελε τι εννοεις πως θα το ελεγξεις? εχει εισοδο εξοδο και πηνιο.
Peristerofolias
24-07-13, 19:16
Τελικά παιδιά δεν ήταν αυτό που είχα βάλει εγώ είχε και άλλο το σπίτι βρέθηκε το πρόβλημα το οποίο ηταν λαθος συνδεσμολογια τον καλωδίων στην εξωτερική μονάδα εκεί που είχε τον ουδέτερο ειχε την φάση και το αντίστροφο, μπήκαν στην θέση τούς και όλα δουλεύουν κανονικά. Ευχαριστώ παντός για το ενδιαφέρον σας και τις απαντήσεις σας. O bouklas22 είμαι...