Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] cpu ή motherboard?

nassos69
01-07-13, 14:28
Γεια σε ολα τα παιδια. Μου εφεραν ενα λαπτοπ acer 5536/5236 χαλασμενο. Οταν πατας το power on αναβουν τα λεντακια του, ακουγεται ο ανεμιστήρας αλλα δεν αναβει τιποτα. Ουτε οθονη ουτε το λεντακι του σκληρου. Μνημες αλλαξα και τιποτα. Εχετε καμμια ιδεα να καταλαβω τι φταιει; μητρικη; καρτα γραφικων; επεξεργαστης; Ευχαριστω.

PATENTAS10
01-07-13, 15:40
Δοκίμασε το και σε εξωτερικό monitor. Αν δεν δείχνει τίποτα μάλλον πας για κάρτα γραφικών.

nassos69
01-07-13, 17:14
Ξεχασα να το αναφερω στο πρωτο ποστ οτι το εχω δοκιμασει και με εξωτερικο μονιτορ και τιποτα. Αν ειναι καρτα γραφικων, επισκευαζεται;

glamor
04-07-13, 14:41
αν και επισκευάζετε αλλά αξίζει? έχουν πάει 2~3 μηχανάκια mac book για επισκευή μόνο το vga σε τεχνικούς που έχουν τα σχετικά "ειδικά" μηχανήματα αλλά μετά από 4~6 μήνες ξανά παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα (να έχεις υπόψη σου ότι η αντιπροσωπία apple δεν αντικαθιστά το vga αλλά όλο την πλακέτα και είναι σχετικά ασύμφορο λόγο μεγάλο κόστος)

jakjak
25-07-13, 13:17
εγω νομιζω για μητρικη ισως και σκληρος , ετσι οπως ακουω το προβλημα.
εαν εχει καψει γραφικα απλα δεν αναβει η οθονη. ανοιγοντας θα επρεπε καποια στιγμη να ακουσεις τον ηχο της εναρξης των windows , και αντιστοιχα πατωντας στιγμιαια το power θα πρεπει να μπαινει σε διαδικασια κλεισιματος και να κλεινει μετα απο λιγη ωρα .

angel_grig
25-07-13, 19:35
εγω νομιζω για μητρικη ισως και σκληρος , ετσι οπως ακουω το προβλημα.
εαν εχει καψει γραφικα απλα δεν αναβει η οθονη. ανοιγοντας θα επρεπε καποια στιγμη να ακουσεις τον ηχο της εναρξης των windows , και αντιστοιχα πατωντας στιγμιαια το power θα πρεπει να μπαινει σε διαδικασια κλεισιματος και να κλεινει μετα απο λιγη ωρα .

Στα συγκεκριμενα acer εαν δεν λειτουργει η καρτα γραφικων ειναι οπως περιγραφηκε παραπανω..νομιζεις οτι φταιει η μητρικη...επομενως πρωτα ελεγχεις την καρτα γραφικων και μετα σκεφτεσαι κατι αλλο..

JOUN
03-08-13, 01:36
Yπαρχει μια αρκετα καλη πιθανοτητα να εχεις προβλημα με το bios, δες εδω:http://www.youtube.com/watch?v=0OkAwxcJ1Ms
Σ'εμενα δεν δουλεψε αλλα σε πολλους αλλους επαιξε μια χαρα..