Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Άλλο] κλιματιστικο ριχνει ασφαλεια οταν δουλεψει στη ψυξη
κλιματιστικο GREE 18000ΒTU απλο στη θερμανση δουλευει μια χαρα.Οταν το βαζω στη ψυξη μου ριχνει ασφαλεια στο πινακα.ειναι 8 χρονων ,δεν ειχε ποτε προβλημα.αυτο μου ειπε ο φιλοσ μου.τελοσ μου ειπε οτι εφερε ηλεκτρολογο και του ειπε οτι δε φταιει η ασφαλεια.
vasilimertzani
27-06-13, 22:53
κλιματιστικο GREE 18000ΒTU απλο στη θερμανση δουλευει μια χαρα.Οταν το βαζω στη ψυξη μου ριχνει ασφαλεια στο πινακα
1.οταν την ριχνει να την σηκωνεις.
2. τωρα το πρωτοεβαλες?
3.εχει ξαναδουλεψει στην ψυξη?
4.τη ασφαλεια?
Αν δεν δωσεις καποιες πληροφοριες τι να σου πουνε???
EINAI ENOΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ.ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΨΥΞΗ.ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΗΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ?ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ .ΤΟ ΕΧΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ.
Για να τσεκαρεις εαν φταιει το πηνιο της τετραωδης βγαλε τα δυο καλωδιακια που πανε στην κλεμα και δωσε 220 εκει! θα την ακουσεις να χτυπησει... εαν δεν ρηξει την ασφαλεια...
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!
ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ Η ΤΕΤΡΑΩΔΗ ΕΙΝΑΙ 220V
EXEI χαρτακι επανω και γραφει..
ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΠΗΝΙΟ.
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο FAN THΣ ΕΞΩΤ.ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ,ΓΕΝΙΚΩΣ.ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΑ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ 140V ΑΝΤΙ ΓΙΑ 220V.KΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ L ΤΟΥ ΦΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ COMP.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.
Ok, αλλά να γράφεις με μικρά γράμματα, επειδή τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις.
Φιλικά.