Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] unitel
γειασας,εχω μια unitel mod UTV 21X61 GR και καηκε το bu808dfi .επειδη δεν το βρισκω δοκιμασα το c5388 και το d2095 , αναβει η tv κανονικα αλλα δεξια εχει ενα κενο 3 cm.γνωριζει κανεις κατι? :wiink:
γειασας,εχω μια unitel mod UTV 21X61 GR
Ποιό σασί είναι ? πρέπει να το γράφει πίσω.Επειδή δεν την βρίσκω μήπως είναι 11ΑΚ30 ?
Το κενό είναι από το άνοιγμα ή ξεκινά καλά και σταδιακά φτάνει τους 3 πόντους ?
το σασι μαλλον ειναι το 11ακ30 με μικρες διαφορες στην υψηλη.το κενο ειναι απτην αρχη και το d 2095 που βαζω στη θεση του bu808d, ζεστενεται λιγο.απο το service mode αυτο [3 cm] δεν ρυθμιζει!
το σασι μαλλον ειναι το 11ακ30 με μικρες διαφορες στην υψηλη.το κενο ειναι απτην αρχη και το d 2095 που βαζω στη θεση του bu808d, ζεστενεται λιγο.απο το service mode αυτο [3 cm] δεν ρυθμιζει!
Όχι,αν θυμάμαι καλά δεν έχει περιθώρια ρύθμισης το οριζόντιο από το service menu.
Αν είναι το 11ακ30 πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις τον c613 10/63 γιατί θα σου ξανακάψει το BU.
Από κει και πέρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεψαχνίσεις όλους τους πυκνωτές στην υψηλή (ηλεκ, και ξερούς) και να δεις και τα πηνία που υπάρχουν εκεί.
Δεν χάνεις τίποτα να μπεις και στο service menu μήπως λόγω έκδοσης μπορεί να γίνει κάτι.
Τέλος, δεν είναι καθόλου περίεργο να μην βγάλεις άκρη.Μου έχει τύχει.
γεια. τον 10/63 τον αλλαξα [ηταν 5 μf] τους πυκνωτες και τον μ/τ υψηλης ,ολους τους αλλαξα [απο ενα σασι που ειχα] και προκοπη δεν ειδα.βεβαια το κυριοτερο που ειναι το bu808d den βρισκω, και εχω βαλει το d2095 η το c5388. αν δεν ειναι γιοκ τοτε σιγουρα πρεπει να ειναι το bu 808.
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
27-05-13, 19:16
γεια. τον 10/63 τον αλλαξα [ηταν 5 μf] τους πυκνωτες και τον μ/τ υψηλης ,ολους τους αλλαξα [απο ενα σασι που ειχα] και προκοπη δεν ειδα.βεβαια το κυριοτερο που ειναι το bu808d den βρισκω, και εχω βαλει το d2095 η το c5388. αν δεν ειναι γιοκ τοτε σιγουρα πρεπει να ειναι το bu 808.
το c5388 είναι το αντίστοιχο
ποιό σασί είναι δεν μας γράφεις γιατί;
το μονο που γραφει ειναι στο πισω μερος στο καπακι utv21x61gr.μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι ειναι vestel 11ak30.
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
28-05-13, 12:25
το μονο που γραφει ειναι στο πισω μερος στο καπακι utv21x61gr.μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι ειναι vestel 11ak30.
ωραία η συγκεκριμένη δεν ανοίγει το εύρος από τον πυκνωτή συγκράτησης οριζοντίου 12nf και από το τσόκ l603 αν είναι 21 ιντσών αν είναι παραπάνω έλενχος και το κυκλωμα east-west BUK444 κ.τ.λ την έχουμε ξαναγράψει τη βλάβη αυτή
τελικα το προβλημα της tv εγινε. ηταν το ι603 τσοκ.για την ιστορια τωρα,πρωτα αλλαξα ενα ιδιο τσοκ απο ενα σασι που ειχα και δεν εγινε.τελικα εβαλα ενα αλλο τσοκ και συνηλθε!ευχαριστω τα παιδια του forum για την βοηθεια [louis7-ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ].