Επιστροφή στο Forum : [Σταθερός Η/Υ] Προβλημα εκκινησης Η/Υ
thanasis 1
08-05-13, 19:07
Για σας αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:
Ανοιξα τον σταθερο υπολογιστη για να τον καθαρισω απο την σκονη,ανοιξα επισεις και το τροφοδοτικο το οποιο και καθαρισα.
Τα ξανα συνδεσα ολα και μολισ πατησα το power ναι μεν ανοιξε αλλα το χαρακτηριστικο μπιπ που κανει δεν ακουστικε,ουτε ο
σκληρος δεν δουλευει και δεν δειχνει τιποτα η οθονη,η μητρικη κατα τα αλλα απο οτι ειδα λειτουργει κανονικα.
Να σημειωσω οτι οταν καθαριζα το τροφοδοτικο μου πηγε αερας και γυρισε το ανεμιστηρακι,το ιδιο εγινε και στην μητρικη αυτο δεν
θα επρεπε να γινει ετσι??Ειχα ακουσει οτι μπορει να προκαλεσει βλαβη ισχυει??
Τα φωτα σας.
τσεκαρε ξανα αν τοποθετηθηκαν σωστα τα βυσματα ρευματος απ οτο τροφοδοτικο στην μητρικη και στις συσκευες οπως τσεκαρε αν τοποτοποθετηθηκε οκ η καρτα γραφικων και οτι αντιστοιχα εχεις στις pci-e τελος δες αν εχεις τοποθετησει ολα τα βυσματα του τροφοδοτικου τα παραλληλα πιν του ρευματος την φυσα ρευματος του επεξεργαστη....... αν δεν δουλεψει πες μας ποσα μπιπ κανει παρατεταμενα και ποσα κενα και ξανα μπιπ ωστε να δουμε την ενδειξει σφαλματος βγαζει
thanasis 1
08-05-13, 21:25
Τα εχω ελεγξει παρα πολλες φορες και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.
Να πω οτι η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη και οτι δεν κανει κανενα μπιπ οταν παταω το power.
thanasis 1
09-05-13, 00:09
Χθες βραδυ ολα καλα αλλα σημερα τα ιδια μου κανει.
Τι φταιει??
Χθες βραδυ ολα καλα αλλα σημερα τα ιδια μου κανει.
Τι φταιει??
η τελευταια λύση είναι να αλλαξεις τροφοδοτικό αλλά, αν σου ανάβει και δείχνει μαύρα η οθόνη δοκίμασε να βγάλεις τον πύργο από την πρίζα και να πατήσεις κρατημένο το on για 30 δεύτερα, αν ανοίξει και το έχεις και σε πολυπριζο τότε δεν έχεις καλή παροχή ρεύματος,(μπορείς να δοκιμάσεις άλλη πρίζα που ανήκει σε άλλη ασφάλεια) αν και αυτά τα περιστατικά στο τέλος καταλήγουν σε βλάβη του τροφοδοτικού, δεν γειώθηκες πουθενά να πιστέψω πριν αρχίσεις να ξεκουμπώνεις πράγματα εκεί μέσα ;;
thanasis 1
10-05-13, 15:24
Γειωθηκα πριν αρχισω τον ελεγχο στον πυργο.Δοκιμασα με ενα
αλλο τροφοδοτικο χθες αλλα τιποτα,σημερα μου ανοιξε μια χαρα.
Ευχαριστω παντως!
Αν στο ξανακάνει...........βγάλε τις μνήμες από την μητρική και ξαναβάλε.....φύσα και λίγο τις υποδοχές.............
thanasis 1
11-05-13, 00:46
Αυτο εκανα κωστα και μου ανοιξε κανονικα.Για να δουμε αυριο τι θα κανει.