Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Σπασμένη θύρα υποδοχής πληκτρολογίου
Γεια σας.
Από βιασύνη και απροσεξία να βγάλω το πληκτρολόγιο από ένα laptop έσπασα την θύρα εκεί που κουμπώνει το πληκτρολόγιο.
http://i35.tinypic.com/11j8y7c.jpg
ΜΕ ποιο τρόπο μπορώ να την αφαιρέσω και να βάλω μια άλλη χωρίς να δημιουργήσω άλλα προβλήματα;
Ευχαριστώ!
καλυτερα να το πας σε καποιο τεχνικο...
ziakosnasos
21-04-13, 16:03
Φίλε θες σταθμό θερμού αέρα ,αφού βλέπεις ότι η δουλειά πάει καλά μάζεψε κανα φράγκο και κάνε την αγορά να σωθείς. Δεν μπορείς να το αλλάξεις αλλιώς εκτός και εάν έχει σπάσει μόνο η ασφάλεια οπότε μπορείς να κάνεις κάποια πατέντα για να θηλυκώσεις την καλωδιοταινία .
Πάντως με πιστολάκι μαλλιών δεν ξεκολλάει οπότε θα συμφωνήσω με τον Θανάση...:biggrin: εν μέρη...
Εισαι σιγουρος οτι δεν επαθε κατι και η καλωδιοταινια του πληκτρολογιου?
Από βιασύνη και απροσεξία να βγάλω το πληκτρολόγιο από ένα laptop έσπασα την θύρα εκεί που κουμπώνει το πληκτρολόγιο.
Αγαπητε Μανο, οταν θες να εξυπηρετησεις πελατη με βιασυνη και απροσεξια αυτα τα αποτελεσμτα θα εχεις..
κανεις βεβαια δεν ειναι ...ασφαλτος! :biggrin: αλλα τετοια ζημια μπορει να σου καταληξει μεγαλος βραχνας αν δεν το λυσεις σωστα..
δλδ να αντικαταστησεις το κλιπς (αυτο που δειχνεις με μαυρο βελος ΔΕΝ ειναι του πληκτρ/γιου αλλα ειναι στο κεντρο-δεξια)
...αλλιως αν καταφερεις και 'σφηνωσεις' προχειρα την καλωδ/νια καποια στιγμη αυτη μπορει να βγει ή ο πελατης για καποιο λογο να παει το λαπτοπ σε αλλο τεχνικο...
οποτε θα βγει στη φορα η ζημια και το θεμα ειναι οτι δυσκολα χτιζεις ονομα στην πιατσα , πανευκολα το χαλας....
ΜΕ ποιο τρόπο μπορώ να την αφαιρέσω και να βάλω μια άλλη χωρίς να δημιουργήσω άλλα προβλήματα;
στο προτεινα και πιο πανω....πας σ εναν συναδελφο τεχνικο που εχει τα εργαλεια και τα μεσα (τεχνικο οχι ''δηλωνω γκουρου'') και στο φτιαχνει...
δεν ειναι ντροπη! αυτο κανω ,αν δω οτι σε καποια επισκευη 'δεν το εχω' παω σε φιλο ηλεκτρονικο και φυσικα πληρωνεται τη δουλεια του..
επισης μου εχει στειλει πολλους πελατες ,οπως αντιστοιχα κι εγω....
υπαρχει και η λυση που σου προτειναν πιο πανω...αγορασε τον σωστο εξοπλισμο, κατσε 10 μερονυχτα και βγαλε τα ματια σου σε αποκολησεις/κολησεις κλπ μεχρι να εισαι εξπερ (οχι-μην μαθεις στην πλατη του πελατη...)
Παιδιά....Κατ'αρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.
Το συγκεκριμένο laptop που θέλω να φτιάξω είναι του αδερφού μου και προσπαθώ με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος να το επισκευάσω(εάν μπορέσω).
Συμφωνώ με αυτά που λέτε ότι δεν έχω την τεχνογνωσία,τα υλικά που χρειάζονται κτλ. Απλά ήθελα να δω αν μπορώ να τα καταφέρω!!!