Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] samsung E250V
Καλησπερα παιδια.εχω το κινητο samsung E250V .το προβλημα ηταν η καλωδιοταινια μηχανισμου.αγορασα μια καινουργια και το μονο που κανει ειναι να δημιουργειται μια δονηση στο κινητο?γιατι συμβαινει αυτο?μηπως ξερεται?σας ευχαριστω.
αν με την παλια δουλευε ποτε ποτε τοτε μαλλον εχεις παρει καποια αλλη εκδοση flex .διαφορετικο εχει το ε250v αλλη το e250i και αλλη το 250b.
Με την παλια δουλευε που και που αλλα σε καποια φαση σταματησε ν δουλευει.τ ανοιξα τ κινητο κ ειδα την καλωδιοταινια μισοκομμενη.ετσι αγορασα απ τ ιντερνετ καλωδιοταινια γνησια .αλλα οσα site εχω δει γραφουν καλωδιοταινια για samsung E250 σκετο.τι να πω.
τα γνησια επανω γραφουν με μικρα γραμματα το μοντελο.http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats&id=62 κανε ζουμ επανω στην εικονα.
Εγω αυτη που πηρα απ τη μια πλευρα γραφει TOP οπως κ η γνησια π χαλασε και απο την αλλη πλευρα SUB οπως κ η γνησια αλλα στο τελος αντι να γραφει τ μοντελο γραφει LIME και κατι νουμερα.εψαξα κ απο κει π μ πες .απο εκει την παρηγειλα.αλλα δε βλεπω να αναγραφει η καλωδιοταινια τ μοντελο.ειναι κριμα γ μια καλωδιοταινια ν τ αφησω ετσι τ κινητο.μ χει σπασει τ νευρα.τις παρουσιαζουν ως γνησιες κ δεν ειναι?τ ν πω.μηπως κανω κατι λαθος?τι να πω
.τις 2 ακρες τισ δε συνδεεις?