Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Φταίει η κάρτα γραφικών
Γεια σας.Μου έφεραν ένα Turbox M560A που δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη.Το συνέδεσα και σε εξωτερική αλλά και πάλι τίποτα.Κάνει βέβαια ήχους το μηχάνημα και τον ήχο των Windows,άρα το πρόβλημα είναι αποκλειστικά στα γραφικά.Έβγαλα την κάρτα γραφικών του και με το που άνοιξα το laptop η οθόνη άναψε(λευκό φως από τις λάμπες τις) χωρίς καμία άλλη ένδειξη πάνω της.Αυτό σημαίνει ότι φταίει όντως η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο;
east electronics
13-04-13, 15:54
κατα 99% ναι
Έκανα reflow με πιστολάκι μαλλιών και έφτιαξε!!!
east electronics
13-04-13, 17:09
Μπραβο βρε !! να σου συστησω και ενα καλο conditioner αμα αποφασισεις να του κανεις και μια περμαναντ ...
Ελπίζω να μου κάνεις πλάκα!!!:001_tt2:
Τέσπα.Θα το αφήσω 2-3 μερούλες με Burnin test να δούμε αν θα αντέξει!
Έκανα reflow με πιστολάκι μαλλιών και έφτιαξε!!!
ωραιος ! και οι μαγκες οι τεχνικοι ζητανε 60-80-100 για να κανουν 'και καλα' ριφλο.ου και ριμπολιννγκ!!
Kimbo εβαλες?
Τέσπα.Θα το αφήσω 2-3 μερούλες με Burnin test να δούμε αν θα αντέξει!
Αν σου κρατησει μετα απο τρεις μερες burn-in πηγαινε κατευθειαν και παρε λαχειο..
Αν σου κρατησει μετα απο τρεις μερες burn-in πηγαινε κατευθειαν και παρε λαχειο..
Ούτε λαχείο χρειάζεται να πάρει. Να βγει στο δρόμο μια βόλτα και θα βρει ένα λαχείο που έχει κερδίσει.
Δεύτερη μέρα και κρατάει!!!!!!!Ας μη το ματιάσω!!!!!!!!!!:001_smile:
ziakosnasos
15-04-13, 12:00
Ρε παιδιά οι τεχνικοί , ζητάνε 60-70 ευρώ για reball ,γιατί θα λύσουν το λαπτοπ , θα κάνουν το reball , μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα , θα καθαρίσουν το λαπτοπ , θα βάλουν καινούργια πάστα και θα σου δώσουν και 5-6 μήνες εγγύηση για καλή λειτουργία του μηχανήματος , τώρα εάν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να το κάνει μόνος , ας το κάνει ,αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα , στα λεφτά αυτά , είναι μέσα και το ρεύμα που θα κάψει , τα υλικά που θα βάλει , η φθορά του μηχανήματος και τα εργατικά του (ασφάλεια ,ενοίκια+άλλα) εκτός και εάν ο τεχνικός κάνει φιλανθρωπικό έργο και τα κάνει τζάμπα . To ζήτημα δεν είναι εάν θα κρατήσει 3 ημέρες αλλά εάν θα κρατήσει καμια εβδομάδα + .
Για να μην παρεξηγηθώ τεχνικός δεν είμαι , αλλά τυγχάνει να έχω πολλούς γνωστούς που ασχολούνται με το άθλημα .
Δεν αντιλέγω για τα χρήματα...!!!Αλλά αν κάτι μπορώ να το κάνω μόνος μου και όσο κρατήσει γιατί να μην το κανω;
Θα το πω και θα το ξαναπώ και θα συνεχίσω να το λέω για κάποιους και εδώ μέσα και έξω...
Κανένας τεχνικός δεν μας έβαλε με το ζόρι μέσα στο μαγαζί του, εγώ, εμείς οι υπόλοιποι πάμε σε αυτόν και έχουμε δικαίωμα επιλογής.
ωραιος ! και οι μαγκες οι τεχνικοι ζητανε 60-80-100 για να κανουν 'και καλα' ριφλο.ου και ριμπολιννγκ!!
Kimbo εβαλες?
κι εγω θα επιμεινω!! ακου εκει τοσα λεφτα για το τιποτα!!
μαλιστα ακουσα από καποιον γνωστο μου που του το ειπε ενας ξαδερφος του οτι επειδη ειχε χαλασει το σεσουαρ της γυναικας του , το εκανε με αναπτηρα zippo !!
δεν ειχε μαλιστα liquid flux και του εβαλε johnsnon baby oil .......
acer aspire 5920 του γαμπρου μου ασαφεια στην εικονα κανονικοι ηχοι και αντιδρασεις αναβοσβησιματος. Προφανως καρτα γραφικων ( ευτυχως χωριστη ).Το κολπο με το πιστολακι πως γινεται παιδες μπας και ζησει λιγο ακομα?
acer aspire 5920 του γαμπρου μου ασαφεια στην εικονα κανονικοι ηχοι και αντιδρασεις αναβοσβησιματος. Προφανως καρτα γραφικων ( ευτυχως χωριστη ).Το κολπο με το πιστολακι πως γινεται παιδες μπας και ζησει λιγο ακομα?
https://www.youtube.com/watch?v=tjWXExWM4RU
Έκανα r e f l o w με πιστολάκι μαλλιών και έφτιαξε!!!
τι σχεση εχει το βιντεο με την λυση σου ??
τουλαχιστον το πιστολι θερμου αερα μπορει να σηκωσει και 500ο βαθμους και να κανει την μητρικη τηγανιτα!
το πιστολακι μαλλιων σε τι να κανει reflow?
Χωρίς να κάνω το παντογνώστη έβαλα και θερμόμετρο την ώρα που έκανα τη διαδικασία αυτή.Ανέβασα θερμοκρασία από 150 έως 240 ανάλογα την απόσταση.Πιστεύω επαρκεί!!!
Αποστόλης1
16-04-13, 22:34
Εγώ άκουσα ότι και στον ήλιο να το αφήσεις ένα βράδυ φιάχνει.
Εγώ άκουσα ότι και στον ήλιο να το αφήσεις ένα βράδυ φιάχνει.
μπαααααααχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχ!! ! ! ! .........δεν περιγραφω αλλο!!..........
Παιδες πριν απο 3 ωρες εκανα οτι ελεγε το βιντεο και το λαπτοπ πεταει! Ψητη καρτα γραφικων. Νοστιμοτατη συνταγη.....
..ελπιζω να προσγειωθει ομαλα ! !........
:001_smile:
Παιδες πριν απο 3 ωρες εκανα οτι ελεγε το βιντεο και το λαπτοπ πεταει! Ψητη καρτα γραφικων. Νοστιμοτατη συνταγη.....Εννοείς με πιστόλι κανονικό ή με πιστολάκι μαλλιών;
ψησιμο σε αεροθερμη κουζινα για 8 λεπτα και αυτο ηταν. Κι οσο κρατησει....
τι σχεση εχει το βιντεο με την λυση σου ??
τουλαχιστον το πιστολι θερμου αερα μπορει να σηκωσει και 500ο βαθμους και να κανει την μητρικη τηγανιτα!
το πιστολακι μαλλιων σε τι να κανει reflow?
Στα μπικουτι :001_rolleyes: