Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BLUE SKY SASI 11AK30A14

SAMMYS
24-01-13, 15:34
ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ BLUE SKY 11AK30A14.H ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΗΧΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΥΨΗΛΗ.Η ΤΑΣΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ TA DRIVER KAI ΥΨΗΛΗΣ ΟΚ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΗ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΕΚΤΗ ΤΟΥ DRIVER ΜΟΛΙΣ 3,3 V TASH ΣΤΟ STV 2248B (ΤΑΛΑΝΤΩΤΗΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ!!!!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!

ezizu
24-01-13, 15:54
Έχεις ελέγξει τις τάσεις στο τροφοδοτικό; Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει υψηλή τάση ;
Λογικά, νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) , θα έσβηνε (θα έπεφτε standby) αν δεν είχε οριζόντιο / υψηλή τάση και δεν θα λειτουργούσε μόνο με ήχο και ούτε θα άλλαζε κανάλια .
Μήπως απλά δεν ανάβει η οθόνη, για κάποιον άλλο λόγο πέρα της υψηλής τάσης, αλλά έχει ήχο κανονικά;

SAMMYS
24-01-13, 17:42
Έχεις ελέγξει τις τάσεις στο τροφοδοτικό; Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει υψηλή τάση ;
Λογικά, νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) , θα έσβηνε (θα έπεφτε standby) αν δεν είχε οριζόντιο / υψηλή τάση και δεν θα λειτουργούσε μόνο με ήχο και ούτε θα άλλαζε κανάλια .
Μήπως απλά δεν ανάβει η οθόνη, για κάποιον άλλο λόγο πέρα της υψηλής τάσης, αλλά έχει ήχο κανονικά;

O M/TΥΨΗΛΗΣ DEN BGAZEI KAMIA TASH...ΟΙ ΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 115 ΚΑΙ 12.ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 5 ΚΑΙ ΤΑ 8V.ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ....Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΑΖΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΝ-ST.BY.

Αποστόλης1
24-01-13, 19:24
Άλλαξε τον 10μF δίπλα του

SAMMYS
24-01-13, 20:37
Άλλαξε τον 10μF δίπλα του

AYTOS OΠΥΚΝΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 200 ΣΤΑ RGB ΤΗΣ ΟΘΩΝΗΣ..ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΧΩΡΙΤΙΚΩΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΥΨΗΛΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ....ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ Μ/Τ ΥΨΗΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ!!!!

Αποστόλης1
25-01-13, 09:32
Όχι αυτόν, ένα με χαμηλότερη τάση 50-63ν, δες και το driver μήπως έχει διαρροή

ezizu
25-01-13, 12:48
Προφανώς ο Αποστόλης αναφέρεται στον πυκνωτή ,με πιθανό κωδικό θέσης C613, μέσω του οποίου οδηγείται η βάση του τρανζίστορ υψηλής (διαμέσου ενός παράλληλου δικτυώματος αντίστασης / πηνίου συνήθως).

ΝΑΣΟΣ ΛΗΜΝΟΣ
04-10-13, 14:42
Ιδια βλάβη : πυκνωτής c619 100n/250 v δίπλα στο τρανσίστορ υψηλής