PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] LAPTOP TOSHIBA SATELLITE C660D-13Q

bgin
22-01-13, 08:45
Καλημέρα παιδιά
Εχω ένα laptop Toshiba satellite C660D-13Q και θέλω να το συνδέσω με μία τηλεόραση Lcd SAMSUNG LE26R86BDX.Αγόρασα ένα καλώδιο vga,τα σύνδεσα μεταξύ τους,πάτησα στο laptop τα πλήκτρα FN+F5 για να επιλέξω εξωτερική οθόνη,πηγαίνω στο menu της τηλεόρασης στην εντολή input αλλά δεν βλέπω να είναι τσεκαρισμένη η είσοδος pc.
Το αποτέλεσμα είναι να μην παίζει το laptop στην οθόνη της τηλεόρασης.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρέχει κάτι με το καλώδιο,την τηλεόραση ή δεν είναι συμβατά μεταξύ τους.
Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι,τον ευχαριστώ εκ των προτέρων

ezizu
22-01-13, 14:10
Κοίταξε αρχικά ,αν ταιριάζουν οι επιλεγμένες αναλύσεις της κάρτας γραφικών του Laptop, με αυτές της τηλεόρασης και αν χρειάζεται κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις ( αν δεν βγάλεις άκρη, κάνε μερικές δοκιμές, με διάφορες επιλογές ανάλυσης από το Laptop, λογικά κάποια από τις επιλογές ανάλυσης της κάρτας θα δουλέψει).

bgin
23-01-13, 11:52
Κοίταξε αρχικά ,αν ταιριάζουν οι επιλεγμένες αναλύσεις της κάρτας γραφικών του Laptop, με αυτές της τηλεόρασης και αν χρειάζεται κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις ( αν δεν βγάλεις άκρη, κάνε μερικές δοκιμές, με διάφορες επιλογές ανάλυσης από το Laptop, λογικά κάποια από τις επιλογές ανάλυσης της κάρτας θα δουλέψει).

Καλημέρα,ευχαριστώ για την βοήθεια.
Τελικά άλλαξα καλώδιο από άλλον κατασκευαστή και δούλεψε κανονικά.
Το καλώδιο το πήγα πίσω στο μαγαζί που το είχα πάρει,το έβαλε σε δικιά του τηλεόραση με το δικό μου laptop και του δούλεψε κανονικά...Πάρτο αυγό και κούρευτο δηλαδή.
Τέλος πάντων την δουλειά μου την έκανα