PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα με οθόνη HP Pavilion DV9000



Fu Manchu
11-01-13, 19:35
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη

Εχω ένα HP Pavilion DV9000. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι το εξής. Η οθόνη του ξαφνικά έσβησε ενω σε εξωτερική οθόνη δείχνει εικόνα κανονικά. Αλλάζω οθόνη όπου παίζει κανονικά για λίγες μέρες ώσπου παρουσιάζεται πρόβλημα και σε αυτή την οθόνη. Βγάζει κάθετες λευκές γραμμές και ξεθωριασμένη εικόνα. Δοκιμάζω από ένα χαλασμένο laptop που έχω μια δεκαπεντάρα οθόνη και παίζει κανονικά. Δοκιμάζω ξανα την αρχική οθόνη που είχε καεί και βγάζει την ίδια εικόνα με την οθόνη που υποτίθεται την άλλαξα... Εχω δοκιμάσει και άλλη καλωδιοταινία. Εν τω μεταξυ σε εξωτερικό monitor δείχνει κανονικα. Κουφά πράγματα.

Τι μπορεί να φταίει; Ευελπιστώ σε απαντήσεις σας... Ευχαριστώ

leosedf
11-01-13, 21:34
Ψόφησε το τσιπ κάρτας γραφικών. Έχει ανεξάρτητη έξοδο με την εξωτερική οθόνη και έχω δει να καταστρέφονται ανεξάρτητα οι εξόδοι. Reball η reflow.

Fu Manchu
12-01-13, 10:42
Καλημέρα Κώστα αν έχει όντως πρόβλημα το τσιπ κάρτας γραφικών... Πως γίνεται όταν βάζω την 15'' οθόνη να μου δείχνει εικόνα κανονικά και αμέσως μετά μόλις βάζω και τις δυο 17'' οθόνες να μου εμφανίζει το πρόβλημα;