Επιστροφή στο Forum : Ups mustek
Εχω ενα ups mustek poermust 600led δεν κάνει τίποτα το άνοιξα και το κοίταξα δεν έχει κάτι καμενο που να ειναι εμφανι. Πήρα πολυμετρο κοίταξα τι τάση δίνει στην μπαταρία 0 μετά κατάταξα αμα ο μετασχιματισις δινει ταση όταν είναι στην πρίζα τίποτα. Σαν παρακαλώ βοηθήσαμε.
Ασφάλειες κοίταξες? Υπάρχει κάποια άλλη πλακέτα που έχει μέσα?
Έλεγξε και το καλώδιο τροφοδοσίας της συσκευής.
Δοκιμασες να αλλαξεις μπαταρια...??
γιατι και εμενα ενα ups μου τα εκανε αυτα και τελικα ηταν απο την μπαταρια...
εγω παντος το δοκιμασα με μπαταρια αυτοκινητου (την ειχα προχειρη και την δοκιμασα)
Την ασφάλεια την έλεγξα οκ, την μπαταρία την μετρέσα και είχε 6v
Πετάς τη μπαταρία στα σκουπίδια και βάζεις μια καινούρια.
Πετάς τη μπαταρία στα σκουπίδια και βάζεις μια καινούρια.
Καλημέρα. Θα σε μαλώσω! Ποια σκουπίδια; Στην ανακύκλωση θέλεις να πεις!!!!
Είσαι σίγουρος δηλαδή?
Με 6V μπαταρία, στάνταρ άσος. :001_smile:
Ε κλαιν τώρα ανακύκλωση, εγώ το πετάω όπου να ναι κατά προτίμηση σε κανένα κεφάλι γνωστού.
Ε φαίνεται ότι η μπαταρία απλώς ψόφησε, αν έχεις καμιά άλλη μπορείς να τη βάλεις πάνω (χωρίς δεη) για να δεις αν παίρνει μπρός. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το ups
νεκταριοος
31-10-13, 12:41
Για σας βρηκα την πλακετιστα του UPS σε καδο ανακυκλωσης μηπος ξερει κανεις τι τρανζιστορ φωραει?(Q5,Q6,Q7,Q8 , καθος και τι τιμη εχει ο πυκνωτης c21γιατι τα εχουν ξηλωσει.ευχαριστω πολυ. :lool:
Σχετικα με τις μπαταριες εννοειτε δεν τις πεταμε αμα μαζεψουμε πολλες τις πουλαμε στην ανακυκλωση-σκραπ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!!!