Επιστροφή στο Forum : [Σταθερός Η/Υ] Είχα εγκαταστήσει το MC AFEE free
Καλημέρα σας! Είχα εγκαταστήσει το MC AFEE free το οποίο έληξε και το αντικατέστησα με άλλο αφού πριν του έκανα απεγκατάσταση. Παρόλα αυτά μου εμφανίζετε πάλι το εικονίδιο του mc efee και μου πετά συνέχεια εικονίδια συνδεθείτε και τέτοια και είναι πολύ σπαστικό. Πως μπορώ να απαλλαγώ να διαγραφή από παντού βρε παιδιά. Αν έχει κάποιος την υπομονή να μου γράψει βήμα- βήμα τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ!
Καλημέρα σας! Είχα εγκαταστήσει το MC AFEE free το οποίο έληξε και το αντικατέστησα με άλλο αφού πριν του έκανα απεγκατάσταση. Παρόλα αυτά μου εμφανίζετε πάλι το εικονίδιο του mc efee και μου πετά συνέχεια εικονίδια συνδεθείτε και τέτοια και είναι πολύ σπαστικό. Πως μπορώ να απαλλαγώ να διαγραφή από παντού βρε παιδιά. Αν έχει κάποιος την υπομονή να μου γράψει βήμα- βήμα τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ!
πως έκανες απεγκατάσταση Αλέκο;
Σε ρωτάω γιατι το συγκεκριμένο χρειάζεται removal tool για την απεγκατάσταση.
removal tool Δεν το ξέρω διότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία φίλε μου! Πήγα προς/ση προγραμμάτων κατάργηση. Διεγράφη αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Πως θα απαλλαγώ?
Λοιπόν φίλε εδώ είναι το link:
http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=5420&file=1&evp=24176563d608d7bfb04f95b4c72f1b9e
και εδώ είναι οι οδηγίες:
http://www.majorgeeks.com/McAfee_Consumer_Product_Removal_Tool_d5420.html
τρέξε το exe και λογικα θα είσαι εντάξει.
Μπράβο ρε μαγκάκι με έφτιαξες έγινε η δουλειά. Σε ευχαριστώ. Το μόνο που μου ‘πετάη’ τώρα όταν ανοίγω τον Υ/Η το σήμα του MAC AFEE και γράφει Διαμόρφωση τις υπηρεσίας online bakup. Πως το διαγράφουμε και αυτό?
Προφανώς αυτό έμεινε επειδή έκανες απεγκατάσταση πριν να τρέξεις το removal.
Δεν ξέρω...
Σίγουρα γίνεται με την registry αλλά δεν το συνηστώ καθόλου καθώς θέλει προσοχή και εξοικίωση η διαδικασία αυτή.
...οπότε ή εγκαθιστάς πάλι το MCAFEE και το βγάζεις με το removal μετά,
ή περίμενε λίγο μήπως κανένας γάτος έχει καμία καλύτερη ιδέα
Φίλε δοκίμασε αυτό,
- 1. Στα Windows XP, πας στο Start > Run
- 2. Πληκτρολόγησε MSCONFIG εκεί που λέες "Open:" και μετά πάτησε ΟΚ
- 3. Αυτό θα σου ανοίξει το Microsoft's System Configuration Utility. Μετά πάτησε στο Startup tab (είναι το τελευταίο στα δεξιά).
- 4. Εκεί θα δείς τα προγράμματα που ξεκινάνε μαζί με τα Windows "startup items." Βρές που γράφει για MCAFEE και φύγε το ν που έχει.
- 5. Πάτησε Apply και OK, θα ζητήσει restart, κάνε το και θα είσαι OK...
Μπράβο γατονι είσαι φιλαράκο με έφτιαξες, εξαφανίστηκε όντος σε ευχαριστώ. :lool: oμως στα μηνύματα έχει εγκατασταθεί και σαν ANTI SPAM και από ότι βλέπω και το NORTON που είχα παλιότερα πως απαλάσουμε από αυτά αν γίνετε. και θέλω την γνώμη σου και για το πιο αξιόπιστο free antivirus τώρα έχω το AVAST γιατί είναι free για 1 χρόνο και πάλη ευχαριστώ νασε καλα!
Δεν φεύγουνε φίλε, είναι μόνο κάποιες γραμμές εντολών που χρησιμοποιούν τα win για να ξεκινάνε τα προγράμματα από μόνα τους, μόνο με format, όσο για antivirus εγώ στους πελάτες μου (είμαι τεχνικός υπολογιστών) βάζω μόνο γνήσια με άδεια για ένα χρόνο (Kaspersky ή Norton) για τα δωρεάν (δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη) άκουσα από πολλούς γιατο Microsoft Security Essentials και το Avira.