Επιστροφή στο Forum : [Siemens] Στεγνωτήριο,δεν δουλεύουν τα μισα προγράμματα.
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία κι ευτυχία!
Έδωσα το στεγνωτήριο για φτιάξιμο και μου το επέστρεψαν σήμερα
και δεν δουλεύουν τα μισά από τα 8 προγράμματα.
Είπαν ότι άλλαξαν μια πλακέτα που ζεσταίνει τον αέρα.
Μου είπαν ότι το δοκίμασαν και λειτουργούσε σωστά.
Δεν το δοκίμασαν μπροστά μου.
Έφυγαν και πήγα να το βάλω σε λειτουργία και δουλεύουν μόνο τα προγράμματα που είναι για λίγη ώρα.
Από τα προγράμματα που δουλεύουν μόνο ένα βγάζει ζεστό αέρα!
Καμία ιδέα τι πρόβλημα έχει?
Ευχαριστώ!
Χρόνια πολλά,καλή χρονιά με υγεία.
Ήρα μάλλον θα πρέπει να σου ευχηθώ << υγεία >> και για τις ηλεκτρικές σου συσκευές,επειδή φαίνεται να τις έχει πιάσει κάποια επιδημία.:lool:
Όσο για το στεγνωτήριο,νομίζω ότι κανονικά πρέπει να ενημερώσεις τον τεχνικό που σου έκανε την επισκευή, για το πρόβλημα αυτό και να απαιτήσεις να ξαναπάρει το στεγνωτήριο και να στο επιστρέψει όντως επισκευασμένο και πλήρως λειτουργικό ( εκτός βέβαια και αν σου έχει αναφέρει ότι δεν μπορεί να γίνει πλήρης επισκευή του στεγνωτηρίου για κάποιο λόγο π.χ. οικονομικά ασύμφορο ή κατάργηση κάποιου ανταλλακτικού κ.λ.π.).
Θα σου πρότεινα να μην κάνεις καμία επέμβαση ( εσύ ή κάποιος άλλος) στο στεγνωτήριο.Λογικά θα πρέπει να σου παρέχει κάποια εγγύηση για την επισκευή (και ιδιαίτερα για την περίπτωση που σου επιστρέφει επισκευασμένη την συσκευή και εκείνη υπολειτουργεί αμέσως ).
Ezizu καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία!:001_smile:
Πολύ αστείο αυτό για τις ηλεκτρικές συσκευές!
Τους ενημέρωσα και πριν λίγο ήρθαν και το πήραν
Άλλος το έφερε άλλος το πήρε!
Ο ένας από τα παιδιά μου είπε ότι άλλαξαν την αντίσταση,ο άλλος είπε μια μικρή πλακέτα που ζεσταίνει!
Όταν το έφεραν τους ζήτησα την εγγύηση του ανταλλακτικού και ο άλλος που μίλησε για αλλαγή πλακέτας είπε ότι δεν παρέχεται εγγύηση στα ανταλλακτικά.
Όταν συνεννοηθήκαμε για το ανταλλακτικό και το κόστος της επισκευής είπαν ότι επισκευάζεται πλήρως με την αλλαγή ανταλλακτικού.
Ακόμα και το ένα πρόγραμμα που φυσούσε ζεστός αέρας κι αυτό σταμάτησε να ζεσταίνει.
Το θέμα είναι ότι δεν έβαλα καθόλου χέρι σε αυτή την συσκευή ενώ το συνηθίζω να παιδεύομαι λιγάκι.
Το πλυντήριο το έχω επισκευάσει αρκετές φορές κι 'εχω κάνει κι άλλες μικροεπισκευές.:001_smile:
Πιάνουν τα χέρια μου και μαθαίνω γρήγορα!
Ο λόγος που ρωτάω είναι για να ξέρω ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα για να ξέρω τι γίνεται.
Δεν μου αρέσει να βαδίζω στα τυφλά και οι γνώσεις σας με έχουν βοηθήσει αρκετές φορές.
Αν κάτι διαφύγει από τους τεχνικούς ας έχουμε κάτι να προτείνουμε.:001_smile:
Ευχαριστώ!:001_smile:
Κυριακίδης
04-01-13, 19:17
και ο άλλος που μίλησε για αλλαγή πλακέτας είπε ότι δεν παρέχεται εγγύηση στα ανταλλακτικά.
Σωωωώπααα βρε !! ... αν αυτός είναι κεφαλόκοτα και δεν ξέρει τι του γίνεται , εσύ τι φταις ?
Όταν συνεννοηθήκαμε για το ανταλλακτικό και το κόστος της επισκευής είπαν ότι επισκευάζεται πλήρως με την αλλαγή ανταλλακτικού.
Στα παραπάνω λεγόμενα ... του τεχνικού ... τουλάχιστον έπρεπε να κάνει πίσω . και να σε εξυπηρετήσει με το αζημίωτο.
Τι είπες ότι άλλαξαν? .. πλακέτα? .... πήγαινε ζήτα την προηγούμενη πλακέτα που είχε και ψιλοπάω στοίχημα ότι θα στο παίξει (Παπακωνσταντίνου) που λέει "" λυπάμαι την είχα στο γραφείο μου για φύλαξη ... καιιιιιι ... χάαααθηκε !!! λυπάμαι αλλά αυτήν την στιγμή δεν ξέρω που είναι !!! ""
Εγώ τουλάχιστον σαν πρώην τεχνικός , ποτέ δεν χρέωνα "σπασμένα" σε πελάτη . και προτιμούσα να μείνω με την αναπόφευκτη ζημία ... παρά να αφήσω στα "κρύα του λουτρού" τον πελάτη ή έκανα 2η προσπάθεια μέχρι την επίλυση του προβλήματος και λεπτομερής εξήγηση στον πελάτη (ασχέτως αν αυτός καταλαβαίνει ή όχι ). Και σε "αδύνατες επισκευές ... επιστροφή χρημάτων".
Έδωσα το στεγνωτήριο για φτιάξιμο και μου το επέστρεψαν σήμερα
και δεν δουλεύουν τα μισά από τα 8 προγράμματα.
Πριν να το δώσεις για επισκευή ... τι συμπεριφορά είχε? .... και όταν λες ότι στο παρελθόν το έχεις επισκευάσει εσύ αρκετές φορές ... πάνω σε τι ήταν? Αν μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες του "ιστορικού του".
Αυτή την συμπεριφορά είχε,δεν ζέσταινε τον αέρα.
Όταν το έφεραν δεν δούλευαν τα μισά προγράμματα κι εννοώ ότι δεν άρχιζε καν να λειτουργεί.
Κι ένα μόνο πρόγραμμα πήγε να ζεστάνει αλλά κι αυτό μετά από λίγο που άφησα το μήνυμα στο φορουμ
πήγα να το τσεκάρω και δεν ζέσταινε ούτε κι αυτό.
Το σκεπτικό σου μοιάζει με το δικό μου όσον αφορά το ανταλλακτικό.
Σε αλλαγή ανταλλακτικού στο πλυντήριο οι ίδιοι τεχνικοί μου έδωσαν το παλιό ανταλλακτικό και μου είπαν πως έχει εγγύηση για μερικούς μήνες.
Το πλυντήριο επισκευάζω μόνη μου,το στεγνωτήριο δεν το είχα πειράξει,ούτε καν το θερμικό.
Η συμπεριφορά του στεγνωτηρίου είναι σαν να μην έχει επισκευαστεί.
Είχε τύχει να μπουκωσει το φίλτρο της πόρτας και το κάτω και τα καθάριζα και δούλευε χωρίς πρόβλημα.
Μου είπαν ότι έβαλαν μόνο ένα πρόγραμμα και στέγνωσαν σεντόνια!
Ίσως δεν ξέρουν να επισκευάζουν στεγνωτήρια και δεν θα έπρεπε να το αναλάβουν.
Σ'ευχαριστώ πολύ,με βοήθησες με το αερόθερμο κι αν μπορείς σε παρακαλώ βοήθησε με και με το στεγνωτήριο.
Κυριακίδης
04-01-13, 23:01
Άλλο το αερόθερμο ... και άλλο το στεγνωτήριο .... το αερόθερμο είναι "προβλέψιμο " και "κοινό" .
Στο στεγνωτήριο για να βοηθήσω - ουμε ... πρέπει να έχουμε μια εικόνα ή κάποια δεδομένα .. τα παρόντα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν βοηθούν , καθώς δεν έχουμε μοντέλο και τύπο στεγνωτήριου ... εικόνες του τι περιλαμβάνει από εξαρτήματα ... και πάνω από όλα η βοηθητική επεξήγηση του πως συμπεριφέρεται στην παρούσα λειτουργία του με λεπτομέρειες. Όπου αυτές οι λεπτομέρειες είναι και σε συνδυασμό με προηγούμενες γνώσεις του τεχνικού ένα "παραθυράκι" για τον εντοπισμό μιας βλάβης ή η προσέγγιση αυτής της βλάβης.
Ίσως δεν ξέρουν να επισκευάζουν στεγνωτήρια και δεν θα έπρεπε να το αναλάβουν.
Δεν συμφωνώ και απόλυτα ... γιατί αν το θέσουμε έτσι ... ούτε και εγώ ξέρω να επισκευάζω στεγνωτήρια . Αλλά το βασικό σε έναν μάστορα πιστεύω είναι να δουλεύει με πάθος θα έλεγα και δίψα για τον εντοπισμό κάθε προβλήματος. όσο δύσκολο και αν φαντάζει.
Κάνε λίγο υπομονή να σου απαντήσει ο τεχνικός.
Θεωρώ και εγώ βέβαια τις απαντήσεις τους τουλάχιστον αντί επαγγελματικές (ο ένας έτσι .....ο άλλος γιουβέτσι).
Από την στιγμή όμως, που δεν μπορείς να αναφέρεις κάποια στοιχεία/δεδομένα σχετικά με την βλάβη,επειδή δεν έχεις κάνει κανένα σχετικό έλεγχο ή κάποια μέτρηση στο στεγνωτήριο, ότι και να σου πει κάποιος, θα είναι νομίζω υποθετικό, επειδή πολύ απλά αυτό το σύμπτωμα μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες και όχι μόνο σε μία.
Και στην τελική αυτοί δηλώνουν τεχνικοί, άρα και αυτοί θα πρέπει να σου πουν πια είναι η βλάβη και να την επισκευάσουν (αν συμφωνείς βέβαια π.χ. για το κόστος επισκευής,για το χρόνο παράδοσης κ.ο.κ.) και όχι να τους υποδείξεις εσύ τι φταίει.Για αυτό πληρώνονται άλλωστε.
Οπότε προτείνω να περιμένεις λιγάκι, να δεις τι θα σου πει ο τεχνικός.Μετά αναλόγως πράττεις. Φιλικά.
Δεν θέλω να υποδείξω σε κανέναν την δουλειά του,να μάθω θέλω κι αν χρειαστεί να καταθέσω την ιδέα μου για να βοηθήσω στην επισκευή της ηλεκτρικής μου συσκευής:001_smile:
Μου αρέσει να μαθαίνω,ρουφάω σαν σφουγγάρι κι εσείς είστε άριστοι καθηγητές και έχετε βοηθήσει πολύ κόσμο.
Είχα συμφωνήσει για το κόστος από την στιγμή που μου ανέφεραν πως χρειάζεται κι ανταλλακτικό κι έχω ήδη πληρώσει το συνολικό ποσό.
Φέρθηκα καλοπροαίρετα κι έτσι θα συνεχίζω,αυτοί δουλεύουν για τα έξοδα τους κι εγώ απλά θέλω να επισκευασθεί το στεγνωτήριο!
Τα περισσοτερα στεγνωτηρια εχουν μια πλακετα και δεν εχουν ξεχωριστη για την αντισταση.
Αν ειναι ηλεκτρονικο δεν θα εχουν προβλημα τα μισα προγραμματα αλλα ολα.
Πες τη μαρκα ειναι και τι προβλημα εχει και τη φωτακια αναβουν οταν σταματησε.
Στους περισσοτερους τεχνικους δεν τους αρεσει να τους κανουν υποδειξεις.
Siemens είναι με ένα περιστρεφόμενο διακόπτη για τα 8 προγράμματα και δύο κουμπιά αφής το καθένα έχει από πάνω λαμπάκι λειτουργίας.
Το ένα κουμπί είναι για έναρξη των προγραμμάτων και το άλλο για να βγάζει περισσότερο αέρα.
Έχει και ένα πίνακα με λαμπάκια που δείχνει σε πιο σημείο είναι το πρόγραμμα
Όταν παρουσίασε το πρόβλημα έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει όταν θέλουν καθαρισμό τα φίλτρα και αναβόσβηνε το λαμπάκι έναρξης και το end.
Δεν έβγαζε και ζεστό αέρα.
Σήμερα λοιπόν όταν το επέστρεψαν επισκευασμένο δεν ανταποκρινόντουσαν τα μισά προγράμματα και μόνο ένα άρχισε να ζεσταίνει.
Έγραψα το μήνυμα στο φορουμ και μετά όταν πήγα να τσεκάρω το πρόγραμμα είχε πάει στο end πολύ γρήγορα και όταν το έβαλα από την αρχή ξεκίνησε από την ένδειξη του end και δεν ζέσταινε.
Δεν το είχα σκεφτεί ότι μια άποψη η ιδέα θεωρείται υπόδειξη.
Μου αρέσει να ασχολούμαι με την τεχνολογία!
Δεν το παρακάνω όμως.Μέχρι εκεί που μπορώ!
Αλλά για να μαθαίνω δεν υπάρχουν όρια,για κανένα δεν υπάρχουν,όσο ζούμε μαθαίνουμε!:001_smile:
Ευχαριστώ πολύ!
Τα siemens συνηθως για δυο λογους κανουν αυτο το προβλημα
να μην πηγαινουν τα νερα στο συρταρι (μπορει να γινει και απο μεταφορα),
να εχει πολλες σκουλες το μπροστα αισθητηριο.
Ευχαριστώ konman:001_smile:
Τα νερά δεν πήγαιναν στο συρτάρι πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα,το καθάρισα καλά.φίλτρο πόρτας και αυτό το συρταρωτό κάτω από τον κάδο και τακτοποιήθηκε.
Μετά από καιρό που δεν το λειτουργούσα πήγα να το χρησιμοποιήσω δεν ζέσταινε.
Τα χνούδια στην πόρτα τα καθάρισα και πάλι πριν το δώσω για επισκευή.
Ο τεχνικός μου είπε ότι είχε χνούδια πάνω στην ηλεκτρονική πλακέτα και τα καθάρισαν.
Όταν βάλαμε μια βρεμένη πετσέτα για να το δοκιμάσω όταν μου το έφεραν δεν πήγε ούτε μια σταγόνα νερό στο συρτάρι του.
Πριν μερικές μέρες επικοινώνησα με τον τεχνικό ο οποίος μου είπε ότι ήταν ελαττωματικό το ανταλλακτικό και πως περίμενε από την εταιρία καινούριο που θα έκανε μέρες να έρθει.
Απορώ πως την πρώτη φορά το παρήγγειλαν απόγευμα και το είχαν την άλλη μέρα στις 8 το πρωί.
Δεν βλέπω να καταφέρνουν να το επιδιορθώνουν και δεν ξέρω πως να χειριστώ την υπόθεση.
Τα συμπτώματα της βλάβης τα περιέγραψα αναλυτικά όπως και όλο το ιστορικό της υπόθεσης.
Μπορείτε με κάποιο τρόπο να βοηθήσετε σας παρακαλώ?:001_smile:
Κι ένα ακόμη ερώτημα,σε μια τέτοια περίπτωση επιστρέφονται τα χρήματα?
Σε πόσες μέρες σου είπε, ότι θα του έρθει το ανταλλακτικό;
Θεωρώ ότι ένας σωστός επαγγελματίας - τεχνικός, εφόσον δεν καταφέρει να επισκευάσει την βλάβη, ούτε καν με την δεύτερη προσπάθεια του και εφόσον έχει ήδη πληρωθεί για την πρώτη μη σωστή επισκευή ,τότε θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα της επισκευή ( ή στην χειρότερη περίπτωση ένα μεγάλο μέρος αυτών).
Αν δεν μπορεί να επισκευαστεί η συσκευή (π.χ. ασύμφορη οικονομικά επισκευή, καταργημένα ανταλλακτικά κ.λ.π.) θα έπρεπε να στο ξεκαθαρίσει από την αρχή και λογικά μπορεί να σου ζητούσε ένα χρηματικό ποσό για τον έλεγχο - διάγνωση βλάβης της συσκευής.
Στην περίπτωση όμως που δεν μπορεί λόγο δικής του αδυναμίας να σου την επισκευάσει, δεν θα πρέπει να σου ζητήσει χρήματα.
Θα σου πω όμως για ακόμα μία φορά,περίμενε να σου απαντήσει τελεσίδικα σχετικά με την επισκευή της συσκευή σου και μετά να κινηθείς αναλόγως .
Η άποψή μου .Φιλικά πάντα.
Ευχαριστώ για την απάντηση ezizu:001_smile:
Δεν έχω αντίρρηση να πληρωθεί ένας τεχνικός για την προσπάθεια του να επισκευάσει μια συσκευή γιατί θα καταβάλλει κόπο και χρόνο για να το κάνει.
Ακόμα κι αυτό το είχαμε συμφωνήσει.
Δεν είμαι εδώ για να αποδώσω ευθύνες αλλά για να κάνω την δουλειά μου,να επισκευασθεί το στεγνωτήριο.
Η ερώτηση μου σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων είναι δικαιολογημένη,να ξέρω τα δικαιώματα μου και να τα απαιτήσω.
Όταν κάποιος σου λέει ότι επισκευάζεται και το κόστος είναι αυτό και συμφωνείς όταν σου επιστρέφουν την συσκευή σου πρέπει να έχει επισκευασθεί.
Μου έκανε εντύπωση ότι δεν έφεραν το ανταλλακτικό που άλλαξαν και που μου είπαν ότι δεν υπάρχει εγγύηση στο ανταλλακτικό που άλλαξαν ενώ για το ανταλλακτικό του πλυντηρίου μου έδωσαν κάποιους μήνες.
Όταν το έφεραν δεν το δοκίμασαν κι εγώ με καλή πίστη δεν το ζήτησα.
Αυτή την φορά τουλάχιστον ας ελπίσουμε να λειτουργεί σωστά η συσκευή και να υπάρχει διάρκεια στην λειτουργία της.
Μπορώ να ζητήσω εγγύηση λειτουργίας?
Φιλικά κι από μένα ezizu με πολλά ευχαριστώ:001_smile:
Νομίζω ότι κάθε σοβαρός επαγγελματίας τεχνικός, στις περισσότερες περιπτώσεις, για την συγκεκριμένη επισκευή που θα κάνει, δίνει εγγύηση για κάποιους μήνες.
Ευχαριστώ ezizu:001_smile:
Πριν ξέχασα να σου απαντήσω σχετικά με το ανταλλακτικό,τρεις μέρες είπε πως θα έκανε να έρθει.
Πρέπει να δοθεί γραπτώς ή προφορικώς η εγγύηση?
Αν και πιστεύω και η προφορική εγγύηση είναι αξιόπιστη αν δίνεται από αξιόπιστο άτομο.
Κυριακίδης
11-01-13, 21:46
Όταν κάποιος σου λέει ότι επισκευάζεται και το κόστος είναι αυτό και συμφωνείς όταν σου επιστρέφουν την συσκευή σου πρέπει να έχει επισκευασθεί.
Αυτό μπορεί να το πει κάποιος τεχνικός όταν η βλάβη φαίνεται "καραμπινάτα" μπροστά του .. π.χ. να σου αλλάξει ένα λάστιχο πόρτας που το είδε τρύπιο π.χ. ή έναν καμένο πυκνωτή που το βλέπει πεντακάθαρα.
Στην περίπτωση μας εδώ είναι βλάβη "τυφλή" και καμία συμφωνία δεν μπορεί να γίνει , παρά μόνο στην συμφωνία να πληρωθεί ο τεχνικός για τον κόπο της έρευνας .... και αργότερα εφόσον ο τεχνικός θα έχει βγάλει τα συμπεράσματα μπορεί να σε καλέσει για την επόμενη συμφωνία ολοκλήρωσης της επισκευής. Οποιαδήποτε συμφωνία γίνει πριν την έρευνα .... κινδυνεύει ο πελάτης να ξεγελαστεί.
Μου έκανε εντύπωση ότι δεν έφεραν το ανταλλακτικό που άλλαξαν και που μου είπαν ότι δεν υπάρχει εγγύηση
Στο μήνυμα #5 . αναφέρθηκε ότι σου δώσανε στο χέρι το χαλασμένο ανταλλακτικό ... και αν ναι τι ήταν αυτό ? γιατί δεν διευκρινίζεται ....
Ο ένας είπε ότι άλλαξαν αντίσταση ... και ο άλλος (μια μικρή πλακέτα) .... τι τελικά πήρες στα χέρια σου ? μπορείς να μας το περιγράψεις?
Αυτή την φορά τουλάχιστον ας ελπίσουμε να λειτουργεί σωστά η συσκευή και να υπάρχει διάρκεια στην λειτουργία της.
Το εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτήν την φορά . αλλά δεν θα μάθεις ποτέ τι πραγματικά έκανε ο συγκεκριμένος τεχνικός ... και αν σου άλλαξε τελικά αυτό το "μοναδικό" ανταλλακτικό που έφταιγε .... ή σου φόρτωσε και δεύτερες και τρίτες περιπτώσεις χωρίς λόγο?
Μπορώ να ζητήσω εγγύηση λειτουργίας?
Μα και βεβαίως .... όπως την 1η εγγύηση που σου έδωσε εξ αρχής ... και όταν ήρθαν να στο ξαναπάρουν ο "Μαέστρος" έστειλε την "ορχήστρα" (τα παιδιά) του να ξελασπώσουν! ... Ενώ θα έπρεπε να πάει ο ίδιος ο "μαέστρος" για να ερευνήσει σαν πιο έμπειρος από τα παιδιά ... του τι γίνεται .
Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει . για να δούμε
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Κυριακίδη:001_smile:
Το ανταλλακτικό που αναφέρω στο μήνυμα είναι από επισκευή πλυντηρίου από τους ίδιους στο παρελθόν.
Αυτή την φορά δεν έφεραν τίποτα και όταν ρώτησα αν έχει εγγύηση το ανταλλακτικό που λέει ότι έβαλε στο στεγνωτήριο είπε πως δεν δίνουν οι εταιρίες εγγύηση.
Είχαν πάρει το στεγνωτήριο να το κοιτάξουν και μετά με πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι επισκευάζεται και θέλει πλακέτα κ.λ.π και είπαν και το κόστος,
την άλλη μέρα βρήκαν και το ανταλλακτικό και το έβαλαν.
[Το εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτήν την φορά . αλλά δεν θα μάθεις ποτέ τι πραγματικά έκανε ο συγκεκριμένος τεχνικός ... και αν σου άλλαξε τελικά αυτό το "μοναδικό" ανταλλακτικό που έφταιγε .... ή σου φόρτωσε και δεύτερες και τρίτες περιπτώσεις χωρίς λόγο?]
Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να ισχυριστούν αλλά δεν δίνω ούτε ένα ευρώ παραπάνω..
Κυριακίδη οι απαντήσεις σου οδηγούν σε λογικά συμπεράσματα και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνεια:001_smile:
Το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι υπομονη
μεχρι να να σου το επιστρεψει.
Για επιστροφει χρηματων εξαρταται απο των ιδιο των τεχνικων
για το ποσο της επιστροφης και αν σου κανει επιστροφη.
Για την εγγυηση ολη η τεχνικη πρεπει να δινουν
εγγυηση εστω προφορικη για την εργασια
και οχι παντα για το ανταλλακτικο,
οποιος τεχνικος αγορασει ανταλλακτικο απο οπουδηποτε
δεν του παρεχουν εγγυηση για αυτο που αγορασε
για αυτον τον λογο δεν μπορουν να σου παρεχουν
εγγυηση στο ανταλλακτικο.
Ευχαριστώ πολύ konman:001_smile:
Εφόσον δεν παρέχεται εγγύηση στους τεχνικούς συνεπώς δεν μπορούν κι εκείνοι να δώσουν εγγύηση για το ανταλλακτικό,αλλά αυτό δεν έχει να σχέση με τον προμηθευτή?
Στον σταθερό μου υπολογιστή που μπορώ να αλλάξω μόνη μου τα περισσότερα ανταλλακτικά
όλα έχουν εγγύηση για κανα εξάμηνο αν θυμάμαι καλά.
Δεν με νοιάζει η γραπτή εγγύηση,η προφορική μου αρκεί εφόσον συνεργάζομαι με σωστό άνθρωπο.
Ανέφερα την εγγύηση επειδή ανησυχώ μήπως σε κανα δυό μέρες παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και λένε ότι φταίει κάτι άλλο ενώ από ότι κατάλαβα το πρόβλημα ήταν αυτό που είπες εσύ,τα χνούδια κι έπρεπε να το παλέψω με το θερμικό.
Δεν πειράζει,θα περιμένω κι άλλη φορά θα είμαι προσεκτικότερη στην επιλογή τεχνικού.
Η εγγυηση που σου παρεχουν δεν ισχυει γιατι σου λενε οτι εχει εγγυηση για να
το αγορασεις αλλα οταν παθει κατι σου λενε οτι δεν το τοποθετησαμε εμεις
και το προβλημα πιθανον να εγινε κατα την τοποθετηση.
Εδώ θα συμφωνήσουμε για μια ακόμα φορά!
Έφεραν το στεγνωτήριο και μόνο σε ένα πρόγραμμα βγάζει ζεστό αέρα,το συρτάρι δεν γεμίζει νερά και το πρόγραμμα κρατάει μισή ώρα.
Όλη την μέρα προσπαθώ να στεγνώσω μερικά ρούχα!
SIEMENS TXL2101 είναι το μοντέλο.
Καμία ιδέα τι πρόβλημα έχει?
Ευχαριστώ:001_smile:
Πες μας τι του εκανε ο τεχνικος,
ο θορυβος ειναι κανονικος ή ειναι τωρα
πιο αθορυβο,
σε ποιο προγραμμα ζεσταινει,
στα υπολοιπα προγραμματα τι ακριβως κανει,
οταν κλεισει αναβοσβήνει καποιο φωτακι.
Ευχαριστώ πολύ Μάνο:001_smile:
Ο τεχνικός μάλλον άλλαξε την αντίσταση γιατί ζεσταίνεται ο αέρας.
Μετά από από αρκετές ώρες λειτουργίας,σταματούσε και το έβαζα πάλι σε λειτουργία άρχισαν να πηγαίνουν νερά στο συρτάρι.
Το πρόγραμμα δουλεύει μόνο για μισή ώρα και ζεσταίνει αλλά είναι λίγο πιο αθόρυβο.
Εκτός από τα τρία αρχικά προγράμματα τα άλλα παίρνουν μπρος αλλά ζεσταίνουν μόνο τα τρία.
Αυτό με τον ήλιο στο easy care,το τετραγωνάκι και το 30 λεπτά ζεστό.
354193542035421
Όταν τελειώνει το πρόγραμμα ανάβει το λαμπάκι με το χαμόγελο.
Τους ρώτησα γιατί δεν δουλεύουν τα άλλα προγράμματα και μου είπαν ότι φταίει η πλακέτα.
Τους ρώτησα γιατί δεν δουλεύουν τα άλλα προγράμματα και μου είπαν ότι φταίει η πλακέτα.
Την πλακετα δεν σου ειχαν πει οτι την αλλαξαν????????????
Γραψε μου ακριβως το e-nr.
Έτσι μου είπαν!
Με την διαφορά ότι δήθεν άλλαξαν την μικρή πλακέτα!
Όταν το έδωσα για επισκευή δεν πρόσεξαν τι βλάβες έχει και να μου το πουν από την αρχή παρά λέγανε για μικρή πλακέτα ο ένας και για αντίσταση ο άλλος,δεν είχαν καν συνεννοηθεί τι θα πουν.
Ο θόρυβος όταν σταματάει στο χαμόγελο δεν είναι τερματισμού είναι κάπως διαφορετικός
Το enr είναι WTXL 2101 EU/01 FD 8309 201940
Κοιταξα 6 απο 15 διαφορετικα μοντελα TXL2101
και ολα εχουν μια πλακετα.
Λογικα το προβλημα πρεπει να ειναι το μπροστα
αισθητηριο (NTC) που το βλεπεις κατω απο την
πορτα.
35422 και η τιμη του ειναι 12.00€
Σου έδωσα και το enr
Αυτό θα μπορούσα να το αλλάξω μόνη μου?
Από την αρχή το είχες πει ότι δεν υπάρχει άλλη πλακέτα
Εντόπισα το αισθητήριο Μάνο!
Αν βγάλω την πόρτα θα μπορέσω να το αλλάξω?
Είναι η μεταλλική του πλευρά προς τα έξω.
πρεπει να βγαλεις την πλαστικη μασκα που ειναι κατω
απο την πορτα και απο εκει αλλαζει.
Θα χρειαστει ενα κατσαβιδι torx T20.
35423
Καλημέρα σας!:001_smile:
Δεν έχω ακόμη επισκευάσει το στεγνωτήριο και σκέφτομαι με την βοήθεια σας να προσπαθήσω να αλλάξω το αισθητήριο θερμοκρασίας.
Είναι στην πόρτα και προεξέχει αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να βγάλω για να το αλλάξω.
Ευχαριστώ!:001_smile: