Επιστροφή στο Forum : [Δέκτης MPEG4] LEMM T-200
KAT-TASSOS
12-12-12, 00:09
γεια σας παιδια εχω προβλημα με τον συγκεκριμενο αποκωδ..
τον βαζω στην πριζα και το λαμπακι του standby αναβοσβηνει χωρις να σταματαει παταω το power και δεν ανοιγει
τι μπορει να φταει ?
ευχαριστω
Μια πιθανότητα είναι να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό. Φαντάζομαι ότι για να ρωτάς ,δεν είναι χρονικά μέσα στην εγγύηση. Αν τυχών όμως είναι στην εγγύηση, τότε μην προσπαθήσεις να ανοίξεις το καπάκι του δέκτη, επειδή πιθανών δεν θα στο καλύψουν .Πήγαινε το δέκτη στο service της εταιρίας ( ή εκεί από όπου τον αγόρασες ) για επισκευή ή αλλαγή ,συνοδευόμενο με την απόδειξη αγοράς του.
KAT-TASSOS
12-12-12, 21:21
ευχαριστω για την απαντηση
δεν βρισκω την αποδειξη, θα δω τι θα κανω
ευχαριστω και παλι:biggrin:
αν τον ανοίξεις τελικά θα δεις έναν πυκνωτή φουσκωμένο (νομίζω 1000/16) τον αλλάζεις και δουλεύει
Αν τελικά δεν κάνεις κάτι με το θέμα της εγγύησης και αποφασίσεις να ανοίξεις τον δέκτη, να σου πω την γνώμη μου .
Πιθανών να έχει πρόβλημα μόνο ένας πυκνωτής όπως λέει και ο Αργύρης (mastoras1), θα σου πρότεινα όμως να αλλάξεις όλους τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές ( οπωσδήποτε με πυκνωτές των 105 βαθμών Κελσίου) στο δευτερεύων κύκλωμα του τροφοδοτικού (τουλάχιστον), επειδή μάλλον αυτούς που έχει από το εργοστάσιο, δεν πρέπει να είναι κάποιας ιδιαίτερης ποιότητας και ίσως σου βγάλει πρόβλημα σε λίγο καιρό κάποιος άλλος πυκνωτής .
Το κόστος των πυκνωτών δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο.
KAT-TASSOS
06-01-13, 20:43
Παιδια σας ευχαριστω για ολα.
Αλλαξα τον πυκνωτη που μου ειπε ο mastoras1 .... ειχε εναν 1000/10volt φουσκομενο και τον αλλαξα με εναν 1000/25volt , δεν βρηκα τον ιδιο.
Ηταν πιο λιγο πιο μεγαλος, το μονο αρνητικο ειναι οτι εγραφε 85 βαθμών Κελσίου και οχι 105 βαθμών Κελσίου , του εκανα και μερικες τρυπες στο καπακι
για να αποβαλει καλυτερα την θερμοκρασια, ο lemm επαιξε κανονικα με την πρωτη ευκαιρια θα τον αλλαξω σε 105 βαθμών Κελσίου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:biggrin: