PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Άλλο] προβλημα με fidji

brasidas12
06-12-12, 21:26
καλησπερα παιδια.μια βοηθεια.ειναι ενα κλιματιστικο 12αρι που στην εσωτερικη μοναδα διχνει οτι το δωματιο εχει 30 βαθμους ενω στην πραγματικοτητα εχει 19 κ για να παρει μπρος η θερμανση πρεπει να το βαλουμε τερμα φουλ.τι μπορει να φταιει;;;;;πλακετα;το πουρακι του θερμοστατη;;;αν του κανω κανα reset λετε να στρωσει;;;;;

DIATHERM
06-12-12, 22:05
Συνηθησμενο προβλημα σε κλιματιστικα με καντραν που λεει θερμοκρασιες...
ξεκινα κανε ενα ρεσετ στην πλακετα, μετα εαν εχεις κανενα αισθητηρα να δοκιμασεις αλλαξε τον να δεις...
εκει που λεει την θερμοκρασια του δωμιατιου ειναι μια μακροστενη πλακετα ετσι...?

brasidas12
07-12-12, 19:52
δεν εχω παει να το,(δεν ειναι δικο μου),σας ειπα οσα μου ειπε ο ιδιοκτητης....με την πρωτη ευκαιρια θα παω να δω τι μπορω να κανω....αισθητηρας κανει κ απο αλλα μοντελα η πρεπει να παρω απο τον ιδιο;;;;ξερουμε περιπου τιμες κ ποια ειναι η αντιπροσωπεια που εχει την fidji;;;;

brasidas12
04-01-13, 17:20
καλησπερα κ καλη χρονια παιδια..μετα απο καιρο πηγα κ ειδα το μηχανιμα....η πλακετα που δειχνει την θερμοκρασια ειναι μακροστενη οπως λες.η θερμοκρασια δωματιου ηταν 21 βαθμοι κ η πλακετα με σβηστο το μηχανιμα ελεγε 30.το βαζω να δουλεψει κ αρχιζει να πεφτει μεχρι τους 23 κ μετα επαιζε.δλδ ανεβαινε στους 27,επεφτε στους 24 κ ετσι πηγενε η δουλεια συνεχεια......δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα ειναι αυτο....δυστηχως δεν εχω αισθητηρα για να αλλαξω αλλα δεν μπορω να βρω κ ποια ειναι η αντιπροσωπεια της fidji....ξερει κανεις να μου πει;ευχαριστω

aris285
07-01-13, 12:21
Μηπως το μηχανημα ειναι τοποθετημενο σε κανενα περιεργο σημειο και ο αερας κανει ανακυκλωφορια?\
μου εχει τυχει σε κλιματιστικο που ειταν κλεισμενο με γυψοσανιδα γυρο γυρο και ενω το δωματιο ειταν παγωμενο στο σημειο που ειταν το κλιματιστικο εβραζε ο τοπος.

DIATHERM
07-01-13, 15:19
ε τα κλασικα νουμερα που κανουν.....
αλλαξε την.... ειναι χτπημενη
ψαξε ωμος και με τον τυπο του μηχανηματος και με το s.n μπας και βρεις τιποτα....

brasidas12
10-01-13, 16:06
aris285 το κλιματιστικο ειναι σε νορμαλ σημειο δεν εχει θεμα. DIATHERM οταν λες κλασσικα νουμερα τι ακριβως εννοεις οπως κ οταν λες ειναι χτυπημενη;;;;;θα ψαξω με τον τυπο και το s/n μπας κ βρω κατι αλλα αν μπορουσε να μου πει καποιος ποια ειναι η αντιπροσωπεια της fidji ακομα καλυτερα γιατι στο νετ δεν μου βγαζει τιποτα....ευχαριστω

DIATHERM
10-01-13, 17:36
εννοω οτι η πλακετα εχει προβλημα το εχω ξανασυναντησει και σε αλλο κλιματιστικο αυτο το προβλημα και αλλαζοντας το πλακετακι φτιαχτικε
χωρις ωμος να θελω να σε παρω στον λαιμο μου ετσι...
κλιματιστικο απο κλιματιστικο διαφερουν δεν ειναι ολα τα ιδια!
αυτο τωρα για να το σηγουρεψεις πρπει να το δοκιμασεις...