PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] ΠΟΙΟ LAPTOP?

Alekos51
25-11-12, 21:44
Γεια σας!
Εχω μια απορια σχετκα με τις μαρκες φορητων υπολογιστων.Βλεπω οτι π.χ. στην Γερμανια κυκλοφορουν πολλα Lenovo,HP,Asus,Fujitsu,Dell,IBM.Εχω διαβασει τις κριτικες και τα τεστ και υπαρχει πολυ καλη σχεση δυνατοτητων και τιμης.Ενω εδω μας κατευθηνουν συνεχεια σε Acer,Sony,HP και Toshiba με τριπλασιες τιμες για τις ιδιες δυνατοτητες(ιδιο επεξεργαστη,καρτα γραφικων,οθονη,Ram,HDD).Αληθεια τα Notebook ειναι τοσο χαλια και γι`αυτο δεν περπατανε εδω η ειναι παιχνιδι πωλησεων?Ποια ειναι η αποψη σας και ποιος υπολογιστης ειναι ο καλητερος με τα λιγοτερα λεφτα(με τι ιδιες δυνατοτητες φυσικα)?
Καλο βραδυ
Αλεκος

leosedf
25-11-12, 23:52
Ότι πληρώνεις παίρνεις.
Εγώ θα πήγαινα σε Lenovo η HP probook.

agis68
26-11-12, 06:28
Για μένα τίποτα λιγότερο από Τοshiba ή Lenovo ή Fujitsu Siemens. Ολα τα αλλα απλά χαλάνε εύκολα. Εχω τοshiba ως σερβερ 24 ώρες Χ 7 ημέρες την εβδομάδα εδώ και 3 χρόνια συνεχους και αδειάλειπτης λειτουργίας χωρίς προβλήματα και είναι απλά φορητός...(Toshiba A200 DualCore ram 4GB)

makocer
26-11-12, 10:45
εφ οσον μιλας για χαμηλο κοστος (500-600?) τοτε θα σου προτεινα toshiba ή dell
απλα και μονο για το θεμα εγγυηση/service/υποστηριξη....
(και samsung ισως για τα 2 χρονια εγγυησης -δεν γνωριζω ομως την ποιοτητα service)

Alekos51
27-11-12, 17:28
Εχετε απολυτο δικιο και εγω κατι τετοιο πιστευω.Τελικα ολα ειναι θεμα πωλησεων.Το ποιο πιθανο να παρω Lenovo C2D στα 2,4GHz.Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας.