Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] προβλημα με τροφοδοτικο laptop

stayros68
21-09-12, 23:38
καλησπερα ειναι η πρωτη φορα που γραφω αλλα παρακολουθω το forum εχω προβλημα με τον μετασχηματιστη του laptop καποια επαφη εχει ξεκωληση πως μπορω να το ανοιξω χωρις να το διαλυσω????
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

xampos
22-09-12, 00:13
Φίλε πως το ξέρεις ότι εχει ξεκολήσει επαφή του μετασχηματιστή αφού δεν το έχεις ανοίξει; Εγώ τα τροφοδοτικα αυτά τα ανοίγω με λάμα σιγά σιγά , αλλά να ξες θέλει υπομονή μεγαλη.

stayros68
24-09-12, 22:15
συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα εχω μεινει απο pc ευχαριστω για την απαντηση αλλα ετσι οπως το καταντησα το τροφοδοτικο αμφιβαλω αν και ο κατασκευαστης μπορει να βγαλει ακρη!!!το οτι μπορει να εχει κοπει καποιο καλωδιο το συμπερανα οταν πιεζα το τροφοδοτικο εδινε ρευμα.

xampos
28-09-12, 22:30
Μάλλον ψυχρή κόλληση έχεις .Πέρνα μία όλες τισ κολλήσεις και ξανα δοκίμασε.

ipso
29-09-12, 23:44
Προσοχή!!! αν δεν ξέρεις τι κάνεις μπορεί να πιάσεις φωτιά η να σε χτυπήσει ρεύμα.

JOUN
30-09-12, 20:05
Μάλλον ψυχρή κόλληση έχεις .Πέρνα μία όλες τισ κολλήσεις και ξανα δοκίμασε.
Ποσα τροφοδοτικα εχεις φτιαξει που ειχαν αυτη την βλαβη χαμπο;

xampos
30-09-12, 20:12
JOUN γιατι ρωτάς, έσενα πάει κάπου αλλού το μυαλό σου εκτώς από ψυχρή κόλληση όταν σου λέει <<οταν πιεζα το τροφοδοτικο εδινε ρευμα.>>;

JOUN
30-09-12, 20:19
Ναι οτι απο καταπονηση εσπασε καποια κολληση πιθανοτατα στο σημειο που βγαινει το καλωδιο απο το κουτι.Το σημειο εκεινο τρωει το μεγαλυτερο ζορι..

xampos
30-09-12, 23:42
και εμένα για εκείνο το σημείο πήγαινει το μυαλό μου αλλά λέω αφού θα το ανοίξει ασ τις περάσει όλες από ένα χέρι δεν είναι και απίστευτα πολλές 15 λεπτά δουλειά το πόλύ πιστέυω γιατί τα τροφοδοτικά αυτά ανεβάζουν αρκετές θερμοκρασίες και μπορεί να ε΄χει και απου αλλού καμιά ψυχρή κόλλση που να μην δημιουργεί πρόβλημα τώρα αλλά με τον καιρό να έχει προβλημα.

stayros68
19-10-12, 23:04
ευχαριστω παιδια για της απαντησεις τελικα πηγα και αγορασα ενα universal με 30 ευρο στα 120 w και ξεμπλεξα

furtune
20-10-12, 12:08
Οι πιο πολλες βλαβες ξεκινανε απο απλα θεματα οπως κομμενο καλωδιο κτλ. Ακομα αξιζει να ριχνεις μια ματιά στο τροφοδοτικό. Εγω αυτα τα ανοιγω με ενα δραπανάκι τυπου Dremel το οποιο το εχω παρει 20 ευρο με μπολικες πετρες για νυχια και αλλες βλακίες. Βαλε την πετρα που κόβει το πλαστικο και σε 3-4 λεπτα θα ειναι ανοιχτο αμα το κόψεις γυρο - γυρο. Μετα οταν θα το κλεισεις μπορει απλα με ενα ζεστο κολητηρη να το περασεις γυρο - γυρο για να λειωσει το πλαστικο και να κολλησει παλι.