Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Άλλο] νεκρο κλιματιστικο
brasidas12
05-09-12, 10:37
καλημερα παιδια.με πηρε τηλ μια φιλη οπου εχει ενα κλιματιστικο,(δεν ξερω μαρκα),το οποιο δεν λειτουργει καθολου.πηρε καινουργιο τηλεκοντρολ αλλα τιποτα.λετε να ειναι πλακετα;;;;δεν εχω παει να το δω.μπορει να παω σημερα το απογευμα η αυριο.τι λετε να κοιταξω;;;ευχαριστω
αν η φιλη σου ειναι ξανθια πρωτα απ'ολα θα δεις αν ειναι στην μπριζα:biggrin:. μετα δοκιμασε να το αναψεις απο το κουμπι που ειναι πανω στην μοναδα για να δεις αν φταιει ο τηλεχειρισμος. και μετα βλεπουμε.
brasidas12
05-09-12, 20:31
χαχα κ εγω αυτο σκεφτηκα.....πλακα θα εχει να μην το εχει βαλει στην πριζα....λοιπον θα κοιταξω πρωτα αν δεινει ρευμα,μετα να το βαλω απο το κουμπι τις εσωτερικης κ αν δεν παρει παμε για πλακετα;;;;
Κυριακίδης
05-09-12, 21:39
Γιατί πήγε και πήρε καινούριο τηλεχειριστήριο? ...... Μήπως η φίλη σου (ως ξανθιά ) ... είδε ότι στο τηλεχειριστήριο έχει μπαταρίες "μιας χρήσεως" ... θεώρησε ότι θέλει άλλαγμα και όλο το τηλεχειριστήριο?
brasidas12
06-09-12, 11:32
οτι κ να πω ψεμα θα ειναι.περιμενω κ εγω να με παρει τηλ να παω να το δω.αν παιζει κατι απο τα παραπανω σεναρια τι να πω;;;;θα ειναι ποιο ξανθια κ απο τις ξανθιες χαχαχα
vasilimertzani
08-09-12, 19:31
Γιατί πήγε και πήρε καινούριο τηλεχειριστήριο? ...... Μήπως η φίλη σου (ως ξανθιά ) ... είδε ότι στο τηλεχειριστήριο έχει μπαταρίες "μιας χρήσεως" ... θεώρησε ότι θέλει άλλαγμα και όλο το τηλεχειριστήριο?
:lool:
:lool::lool:
:lool:
Φαντασου και για οικονομια να εβαλε τις μπαταριες απο το παλιο κοντρολ.