Επιστροφή στο Forum : Αξιολόγηση norton 2012
alexandrosd
07-08-12, 23:14
Kαλησπέρα σας! θα θελα να κάνω μια ερώτηση για το εν λόγο πρόγραμμα π να πω την αλήθεια δεν το εχω χρησιμοποιεισει παρα μόνο μια φορα πριν χρόνια... γενικώς χρησιμοποιούσα nod32 , AVG αλλά αυτα ήταν free. ι με crack. βρείκα απο έναν φίλο το νόρτον κ το εψαξα λιγάκι ... στα γρήγορα π το είδα έχει πολλές λειτουργείες. αλλα ο λόγος π το αποφευγα τοσο καιρο είναι επειδη ακουγα πως αργει πολλύ τον υπολογιστή.
τι λέτε για ολα αυτα? έχει βελτιωθεί με τα χρόνια? ι ακόμα εχει προβληματάκια? με εχει βάλει σε σκεψεις γτ απο το να εχω ενα free ελειπές πρόγραμμα γτ να μιν βάλω αυτο...?
ευχαριστω εκ των προτέρων για τις συμβουλες σας κ την ανταπόκριση σας!
Κυριακίδης
07-08-12, 23:28
Το είχα πέρυσι το Norton , αγορασμένο γνήσιο από κατάστημα , πράγματι αργεί πολύ τον υπολογιστή. σε σημείο που σου σπάει τα νεύρα και σου απαιτεί συχνά update .
Δεν το ξαναβάζω με τίποτα ακόμα και να μου πληρώνουν μίζες !!
alexandrosd
07-08-12, 23:36
αυτό παρατήρησα κ εγω στο πισι που το είχε...επρεπε να κάνω οτι έχει το συστεμ τουλ των windows για να σταματήσει να μ ζητάει χαχαχα! τι να πω... το θέμα ειναι πως κ να το βαλω να το δω στο τέλος δεν θα βγαίνει κ απο το πισι ... κ απεγκατάσταση να κανω σήγουρα θα αφήσει πολλα πισώ. νομίζω δλδ....τετοια προγραμματα δεν τα βγάζεις ετσι απλα με μία απεγκατάσταση :P
Πάντα το "Norton" ήταν "φρένο" για τον υπολογιστή ...
Θεωρείται αρκετά βαρύ πρόγραμμα, και το κυριότερο είναι, ... οτι είναι χειρότερο
απο κάποιες Free εκδόσεις antivirus (AVIRA, AVG ...), παρόλο που αυτό θέλει αγορά,
και παρόλο τους πόρους που τραβάει.
Προσωπικά απορώ. Υπάρχουν ακόμα χρήστες που χρησιμοποιούν Norton ?.
Κυριακίδης
09-08-12, 00:42
Και κάτι άλλο μια που μιλάμε για προστασίες υπολογιστή .... όταν είχα το Norton (αγοραστό) ,κάποια στιγμή έληξε η προθεσμία ... εκτός το παραπάνω ότι μου έκανε τον υπολογιστή αργό ... παρ όλα αυτά μια χαρά και κανένα παράπονο από αποτελεσματικότητα στην προστασία.
Όμως επειδή έληξε η προστασία είπα μέχρι να δω τι θα κάνω για να ανανεώσω . έβαλα κάποιο δωρεάν Antivirus . και η πλάκα είναι ότι αυτό το δωρεάν που έβαλα μου βρήκε (δήθεν) 18 ιούς (άλλους σοβαρούς και άλλους ύποπτους) ... που το Norton υποτίθεται δεν τα έβρισκε δήθεν !!!
Αυτά τα δωρεάν antivirus κάτι μου λέει ότι είναι δούλεμα για διαφήμιση ότι τάχα εντοπίζουν δήθεν ιούς εκεί που δήθεν δεν το περιμένεις , θέλοντας δήθεν να δείξουν ότι είναι πιο αποτελεσματικό από κάποια άλλα antivirus. Στην συνέχεια πατάω να μου διαγράψει αυτούς τους (δήθεν 18 ιούς που λέει ότι εντόπισε ) ... και με οδηγεί σε μια σελίδα που λέει ότι για να συνεχίσει στην διαγραφή των ιών που εντόπισε ... JOIN (γιατί προς το παρόν ήταν δοκιμαστικό!!) . Μας δουλεύουν ή όχι?
east electronics
17-08-12, 10:39
περα απο αυτα που γραψατε ακουστε πως εχει πραγματικα η ιστορια ....
---Αγοραζεις μια τετοια σαβουρα του Βασιλακη κουτα μαμα καινουργια πληρωμενη την κανεις εγκατασταση θελει περιπου 8-12 λεπτα
---Το δουλευεις δεν σου αρεσει το ξηλωνεις
---Φυσικα οταν ξηλωθει φτανεις και στο γνωστο σημειο που λέει οτι: """ορισμενα στοιχεια δεν μπορουν να ξηλωθουν αυτοματα και πρεπει να ξηλωθουν χειροκινητα """
---Μετα απο κανα χρονο εχεις υποψια οτι εχεις καποιον ιο και λες : """ΑΜΑΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΤΟ ΝΟΡΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ "
---Το εγκαθιστας και Ω!!!! του θαυματος η εγκατασταση παιρνει μολις 2-3 λεπτα διοτι ο νορτον εχει αφησει μεσα στο μηχανημα σου τα σκουπιδια του απο την προηγουμενη εγκλατασταση .
---Τους παιρνεις τηλεφωνο : """ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ ""
---ΚΑΥ$$#^$^&ΛΙΑΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: """"στην απεγκατασταση κυριε μου σας εγραφε """ορισμενα στοιχεια δεν μπορουν να ξηλωθουν αυτοματα και πρεπει να ξηλωθουν χειροκινητα """
----Τωρα ποια ακριβως ειναι τα στοιχεια αυτα δεν υπαρχει κανεις να ξερει ακριβως ...απο την αλλη βεβαια αν προσπαθησεις να τα βρεις μονος σου και ξηλωσεις καποια απο αυτα ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ οποταν το μηχανημα σου δεν θα ξαναδουλεψει ποτε 100% σωστα .....
ΚΑλο ?????
^^ Γιαυτο παντα χρησιμοποιω το Your uninstaller (http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Your-Uninstaller.shtml) για απεγκατασταση,αυτος που εχει το καθε προγραμμα βγαζει τα μισα ..
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2392400,00.asp
vasilimertzani
29-08-12, 14:45
Και μετα λενε οι Ελληνες ειμαστε πρωτοι στην πειρατεια.
Ε! αφου δεν μας παει το ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ.