Επιστροφή στο Forum : Pioneer DEH-3700MP πρόβλημα
Παιδιά καλησπέρα
Ξαφνικά μου χάλασε το ράδιο cd στο αυτοκίνητο και δεν βγάζει το δισκάκι έξω
Το μοντέλο είναι το pioneer DEH-3700MP
Αν ξέρει κανείς κάτι τον ευχαριστώ
Παιδιά καλησπέρα
Ξαφνικά μου χάλασε το ράδιο cd στο αυτοκίνητο και δεν βγάζει το δισκάκι έξω
Το μοντέλο είναι το pioneer DEH-3700MP
Αν ξέρει κανείς κάτι τον ευχαριστώ
Έχω το 3730 που είναι ίδιο. Αν το ακούς απλά να ζορίζεται τότε δεν νομίζω έχει πρόβλημα.
Μέσα του έχει δύο λαστιχένιους κυλίνδρους πάνω-κάτω που πιάνουν το cd και το σπρώχνουν έξω. Αυτοί γέμισαν σκόνη και γλιστράνε πάνω στο cd. Καθάρισε τους με λίγο νερό ή άζαξ.
Αν πατάς το κουμπί και δεν ακούγεται κανένας θόρυβος, τότε η λύση δεν είναι αυτή που σου είπα.
να συμπληρωσω,αν δεν θες να ξεβιδωνεις.....ενα φανελενιο πανακι με αζαξ σε ενα cd περασμενο το μισο και κανεις εισαγωγη cd χωρις ομως να το βαλεις στην ουσια...απλα ενεργοποιεις με αυτο το τροπο τους δυο λαστιχιενιους κυλινδρους και ενω περιστρεφονται ταυτοχρονα καθαριζουν.....
να συμπληρωσω,αν δεν θες να ξεβιδωνεις.....ενα φανελενιο πανακι με αζαξ σε ενα cd περασμενο το μισο και κανεις εισαγωγη cd χωρις ομως να το βαλεις στην ουσια...απλα ενεργοποιεις με αυτο το τροπο τους δυο λαστιχιενιους κυλινδρους και ενω περιστρεφονται ταυτοχρονα καθαριζουν.....
Καλημέρα Νίκο, Καλή εβδομάδα.
Θα το δοκιμάσω, σε ευχαριστώ.