Επιστροφή στο Forum : Hp Dv6000 βοήθεια για SMD εξάρτημα
Έχω ένα Hp Dv6620.Δεν φόρτιζε τη μπαταρία και δεν άνοιγε καθόλου.Βρήκα στο κύκλωμα φόρτισης μία δίοδο βραχυκυκλωμένη την άλλαξα από άλλη πλακέτα.Βλέπω και ένα ολοκληρωμένο που έχει σκάσει αλλα δεν ξέρω τα στοιχεία του για να το ψάξω. Αυτό με τα έξι ποδαράκια είναι στη μέση δεξιά. Έχετε σχέδιο? Δε δοκιμάζω να του δώσω ακόμα τάση,θέλω να αλλάξω και αυτό πρώτα και μετά...
28825
Υποτίθεται ότι βρήκα σχέδιο.
Δε βγάζω άκρη...
lqv77.com/download/78/
Οποιος έχει ανοιχτό κανένα dv6000 ή του έρθει για επισκευή, αν μπορούσε να με βοηθήσει ποιό είναι αυτό το ολοκληρωμένο.... ευχαριστώ...
29141
Σε ένα DV9600 έχει αυτό 29142 αν βοηθάει.
Και αν δεν κάνω λάθος είναι το "PQ42" IMD2 http://www.pctuning.gr/downloads/IMD2.pdf στο block diagram που έχεις, το οποίο διαφέρει από το Dv9000 στη φωτογραφία που σου δείχνω.
Και αν δεν κάνω λάθος είναι το "PQ42" IMD2 http://www.pctuning.gr/downloads/IMD2.pdf στο block diagram που έχεις, το οποίο διαφέρει από το Dv9000 στη φωτογραφία που σου δείχνω.
Αρχηγε μου σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια.Όντως διαφέρει το ολοκληρωμένο απο το dv9600,αλλα κάνουν και την ίδια δουλειά.Ωστόσο καλύτερα να βρώ το ίδιο.Τώρα που θα το βρώ; είναι άλλο θέμα.Δυσκολάκι το βλέπω. :)
Μεμο πρεπει να εχω μια τετοια μητρικη καπου .Αν δεν βρεις το εξαρτημα πες μου να κοιταξω.
Μεμο πρεπει να εχω μια τετοια μητρικη καπου .Αν δεν βρεις το εξαρτημα πες μου να κοιταξω.
Μου φαίνεται δε το βρίσκω άμεσα.Αν την έχεις εύκαιρη τη μητρική ρίξε μια ματιά.Και αν ταιριάζει μου το στέλνεις και στο πληρώνω. ευχαριστώ.
Τελικα δεν ταιριαζει . Η δικη μου εχει AMD και τελειως διαφορετικη διαταξη εξαρτηματων σ'εκεινο το σημειο.
καλησπερα μου επεσε σημερα ενα σπασμενω 6000 αλλα δεν εχει την ιδια διαταξει..
Θα ανεβασω αυριο φωτο και βλεπουμε!!!!!
Ευχαριστώ
Mηπως ειναι σαν το δικο μου; Eχει κωδικο 443774-001
Mηπως ειναι σαν το δικο μου; Eχει κωδικο 443774-001
Δεν είναι ακριβώς ίδιο αλλα μπορεί να φοράει το ίδιο ολοκληρωμένο.