PDA

Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Πρόβλημα σε Φούρνο KuppersBush

Antwnis
06-12-11, 12:35
Καλημερα σας,
Έχω κάποιο πρόβλημα με τον φούρνο μου μάρκας Kuppersbush ,στα καλα καθούμενα και χωρίς κάποια άλλη ένδειξη δεν λειτούργει τίποτα στο φούρνο …αέρας – αντιστάσεις – γκριλ.
Εχει ελεγκτή για τυχών πρόγραμμα που μπορεί να εχει βάλει ο μικρός σίφουνας 18 μηνών που κυκλοφοράει ανεξέλεγκτος και με ταχύτητα στο σπίτι ….
Γυρνάς τον διακόπτη επιλογών ψησίματος ανάβουν τα φωτα του φούρνου και παίρνει σαν εντολή ο φούρνος τη πρωτη επιλογή που είναι ο αέρας ξαπαγωματος …μέχρι εκει ,ότι επιλογή επιλέξεις δεν εχεις αντίκρισμα σε απόδωσει στο φούρνο.

Εχω googlαρη για να βρω ένα σχέδιο της κουζίνας αλλα δεν μπόρεσα …εάν κάποιος ξερεις κατι είναι ευπρόσδεκτος …όπως και εάν κάποιος ξερει καποιο tips για τον συγκεκριμένο φούρνο όπως …καποια ασφάλεια που μπορει να εχει ο φούρνος η κατι άλλο…που εγω δεν βλεπω η δεν ξερω ...

Εχω ανοίξει το φουρνο απο πισω τον εχω μετρήσει και στα σημεία που μου δίνει φέρνει τασεις αλλα ..αλλα.... …περιμένω κάποιο σχόλιο για να προχωρήσω παρακάτω …

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κυριακίδης
06-12-11, 19:42
Γεια σου Αντώνη . ο "σιφουνάκος" μάλλον θα πείραξε στο καντράν τα κουμπιά και ενεργοποίησε την ασφάλεια . προφανώς δεν έχεις το εγχειρίδιο χρήσης αυτής της κουζίνας
Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση κλειδώματος ασφαλείας για παιδιά
Αγγίξτε το πλήκτρο αισθητήρα με το σύμβολο "h". Το κείμενο αναφέρει απεικόνιση:<παιδί
κλείδωμα ασφαλείας -<...>+>. Μετά από μια σύντομη περίοδο, η κατάστασηκλειδώματος παιδί εμφανίζει: <παιδί
κλειδαριά ανενεργό> ή <child κλειδαριά ασφαλείας active>.
Ενεργοποίηση του κλειδώματος ασφαλείας για τα παιδιά:
- Γυρίστε το διακόπτη δεξιόστροφα μέχρι <child κλείδωμα ασφαλείας active>εμφανίζεται.
- Επιβεβαίωση withj! Η ασφάλεια παιδιών έχει ενεργοποιηθεί τώρα.
Απενεργοποίηση του κλειδώματος ασφαλείας για τα παιδιά:
- Στρέψτε το κουμπί αριστερόστροφα μέχρι <child κλειδαριά inactive> εμφανίζεται.
- Επιβεβαίωση withj! Η κλειδαριά παιδί είναι απενεργοποιημένη τώρα

Πάρε και το Manual αν και δεν μας είπες το μοντέλο . Εγώ πάντως σου παρέθεσα ένα πιθανό manual από την ίδια μάρκα
http://kitchen.manualsonline.com/manuals/mfg/kuppersbusch_usa/eeb_98000.html?idRes=407037