PDA

Επιστροφή στο Forum : Επιδιόρθωση Κάρτας γραφικών - Laptop

tbaitasis
26-09-11, 18:23
Καλησπέρα, γνωρίζεται κάποιο ηλεκτρονικό στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με reballing σε κάρτες γραφικών λαπτοπ?
Έχω αρκετούτσικες μητρικές με GPU πρόβλημα.
Ένα-δυο ηλεκτρονικούς που ρώτησα, ζητάνε για επισκευή τέτοιου προβλήματος, δυο φορές την αξία καινούριας μητρικής και με αμφίβολα αποτελέσματα… Υποψιάζομαι ένα απλό ζέσταμα.
Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε συμβουλή.

memoslar
27-09-11, 00:01
Υπάρχουν πολλοί. Πάντως και εγώ μπορώ αλλά είμαι Λάρισα.Το κόστος επισκευής ειναι απο 100€ έως 130 € αναλόγως.

takisegio
27-09-11, 00:07
Καλησπέρα, γνωρίζεται κάποιο ηλεκτρονικό στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με reballing σε κάρτες γραφικών λαπτοπ?
Ένα-δυο ηλεκτρονικούς που ρώτησα, ζητάνε για επισκευή τέτοιου προβλήματος, δυο φορές την αξία καινούριας μητρικής και με αμφίβολα αποτελέσματα… Υποψιάζομαι ένα απλό ζέσταμα.

καλυτερη λυση το reball αλα με υπερηθρη το "ζεσταμα" σιγουρο αποτελεσμα.εκαι σε σενα ειναι η tecsys(καπως ετσι)ειναι και γραμμενοι στο φορουμ.

chip
27-09-11, 00:09
πέρα των εξειδικευμένων γνώσεων (εμπειρίας) που την πληρώνεις, σκέψου οτι για να λύσει το λάπτοπ και να βγάλει έξω τη μητρική και να την ξαναβάλει στη θέση της μπορεί να του πάρει και δύο ώρες. Κατα συνέπεια αν του δώσεις τη μητρική και όχι όλο το λαπτοπ υποθέτω οτι θα μπορούσες να διαπραγματευτείς καλύτερη τιμή.
(δεν θέλει απλό ψήσιμο θέλει ξεκόλημα reballing και πάλι κόλημα διαφορετικά πολύ σύντομα ξαναχαλάει)

takisegio
27-09-11, 00:11
ετσι ειναι ακριβως

MegaVolt
27-09-11, 00:19
για αρχη πρεπει να βεβαιωθεις πως τα μαγαζια εχουν οντως υπερυθρες και πως δε θα δοκιμασουν καποιο θερμο αερα η κατι τετοιο γιατι αυτο εχει να κανει με τα ποσοστα επιτυχιας του ολου εγχειρηματος αλλα και με το ποσο θα κρατησει η επισκευη (γιατι το λαπτοπ φανταζομαι το θες για φορητη χρηση κι οχι για σαλονατο)

tbaitasis
27-09-11, 00:47
Υπάρχουν πολλοί. Πάντως και εγώ μπορώ αλλά είμαι Λάρισα.Το κόστος επισκευής ειναι απο 100€ έως 130 € αναλόγως.

πέρα των εξειδικευμένων γνώσεων (εμπειρίας) που την πληρώνεις, σκέψου οτι για να λύσει το λάπτοπ και να βγάλει έξω τη μητρική και να την ξαναβάλει στη θέση της μπορεί να του πάρει και δύο ώρες. Κατα συνέπεια αν του δώσεις τη μητρική και όχι όλο το λαπτοπ υποθέτω οτι θα μπορούσες να διαπραγματευτείς καλύτερη τιμή.
(δεν θέλει απλό ψήσιμο θέλει ξεκόλημα reballing και πάλι κόλημα διαφορετικά πολύ σύντομα ξαναχαλάει)

Αυτό που που με ενδιαφέρε είναι καθαρά το reballing. Το λύσιμο των λαπτοπ, το αναλαμβάνω εγώ. Καταλαβαίνω οτι η διαδικασία απαιτεί γνώσεις που πρέπει να πληρωθούν, αλλα μητρικές καινούριες η έστω refurbished βρίσκεις εύκολα σε γνωστά site με τιμες που ξεκινάν απο 50-60ευρώ και συνήθως έχουν και μια μικρή εγγύηση καλής λειτουργίας, οπότε αυτή η λύση είναι μάλλον μονόδρομος.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

memoslar
11-12-11, 18:28
Νομίζω οτι δεν βρίσκεις με 50 και 60 ευρώ μητρική αλλα με 90€ εως 120€. Η διαδικασία του reballing είναι όντως δύσκολη και μέχρι να την πετύχει ο τεχνικός μπορει να του φάει μια μέρα ολόκληρη.Χρησιμοποιεί σπάνια υλικά που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και ο πελάτης παίρνει το laptop σε 2-3 μέρες με εγγύηση 6 μηνων καλής λειτουργίας τουλάχιστον.Γιαυτό και κοστίζει η επισκευή τόσο.
Οπότε διαλέγεις τι θα κάνεις, μπορείς να πάρεις όπως λες τη μητρική απο τα γνωστα site θα περιμένεις τουλάχιστον 2 εβδομάδες και βάλε και πάρε 30 μέρες εγγύηση μόνο για τη μητρική.Και αν σου χαλάσει βγάλε άκρη με τον κινέζο και τα μεταφορικά του.
Χαίρετε και καλή τύχη.

PCMan
11-12-11, 19:19
[EDIT]Ακυρο.
Νόμιζα μιλάμε για desktop.

taskom
11-12-11, 22:05

Για δες τους παρακατω εχω ακουσει οτι εχουν καλο ονομα!!!!

http://www.alpha.net.gr/data/home.php

takisegio
12-12-11, 00:01
techsys ειναι και μελη στο φορουμ.αψογη δουλεια -συγχρονα μηχανηματα
http://www.techsys.gr/

KOKAR
12-12-11, 11:38
@tascom
μήπως θέλεις να πεις www.alfanet.gr (http://www.alfanet.gr)

http://www.youtube.com/watch?v=WYiWH6p_kdw

partman
12-12-11, 12:13
Καλημέρα σε όλους
Πραγματοποιώ με επιτυχία επισκεύες reballing, αλλά είμαι στην Αθήνα
Χρησιμοποιώ το jovy RE-7500 και τα flux της AMTECH
Σε κάθε επισκεύη, δίνω 6μηνη εγγύηση
Στην Αθήνα χρεώνω 100€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%)
Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα