PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Panasonic] Panasonic CS-UW12GKE

stafidas
28-07-11, 00:02
Καλησπέρα,
Το κλιματιστικό το έχω 3 χρόνια και φέτος παρατήρησα ότι η εξωτερική μονάδα έχει αρχίσει να κάνει περισσότερο θόρυβο από ότι έκανε στην αρχή. Το air condition δουλεύει κανονικά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του αλλά σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνω κάτι για να προλάβω το κακό...
Οσο αφορά τα service του, την πρώτη χρονιά μου έκανε service ένας τεχνικός, το οποίο service ουσιαστικά ήταν καλό καθάρισμα της εξωτερικής μονάδας με το λάστιχο και καθάρισμα τα φίλτρα στην εσωτερική μονάδα. Έτσι λοιπόν τα service από την δεύτερη χρονιά και έπειτα τα κάνω μόνος μου.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω / κοιτάξω?
Ευχαριστώ

Nikos Anagnostou
28-07-11, 09:50
πρωτο το service που σου εκανε αυτος ηταν μιση δουλεια οπως την περιγραφεις
δευτερο δες εαν οι σωληνες απο εξω ειναι και οι δυο κρυες εως παγωμενες οσο για τον θορυβο που λες δεν μπορω να σκεφτω κατι αφου λειτουργει κοιταξε το στην λειτουργια του.

stafidas
10-09-11, 17:56
Τελικά... δεν ήταν τίποτα.
Απλά... είχε πέσει πίσω από την εξωτερική μονάδα ένας μεταλικός δίσκος και συντόνιζε κατά την λειτουργία και έκανε τον θόρυβο αυτό...
Τόσο απλό που ούτε καν πήγε το μυαλό μου όταν το πρωτοκοίταξα...

j kalai
10-09-11, 21:45
πρωτο το service που σου εκανε αυτος ηταν μιση δουλεια οπως την περιγραφεις
δευτερο δες εαν οι σωληνες απο εξω ειναι και οι δυο κρυες εως παγωμενες οσο για τον θορυβο που λες δεν μπορω να σκεφτω κατι αφου λειτουργει κοιταξε το στην λειτουργια του.

+1000000000000

stafidas
10-09-11, 23:21
Σωστός ο Νίκος...
Ετσι για να έχουμε το καλό ερώτημα... Τι περιλαμβάνει ένα σωστό service σε ένα aircondition?