PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα κλιματιστικού SAMSUNG AQV12FAX

Φανης10
19-07-11, 12:43
΄Εχω το εξής πρόβλημα με το παραπάνω κλιματιστικό.προσπάθησα να το θέσω σε λειτουργία αλλα μόνο η εσωτερικη μονάδα λειτουργεί!!η εξωτερική δεν λειτουργεί καθόλου!!εχω προσπαθήσει με όλους τους τρόπους βάζοντας το να βγάζει κρύο ζεστό !αλλα τίποτα!επίσης να τονίσω οτι μετα απο μιση ώρα περίπουαφήνοντας το κλιματιστικό σε λειτουργία μπας και ξεμπλοκάρει παρατήρησα οτι το κλιματιστικο σβήνει μόνο του και μου αναβουν οι δύο πράσινες λυχνίες της εσωτερικής μονάδας!! Τι μπορεί να συμβαίνει; ας
με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί. ευχαριστώ.

Nikos Anagnostou
21-07-11, 08:33
υποθετο οτι ειναι inverter κλιματιστικο ετσι?εαν ειναι πρεπει να βγαλει απο την εξωτερικη μοναδα το box και επανω στο καπακι απο την μεσα μερια εχει τις βλαβες,δηλαδη εξω στο box εαν αναβουν τα led με καποιοα σειρα εχει και την αναλογη βλαβη τωρα εαν τα καταφερνεις μονο σου δεσ το και γραψε μας γιατι μπορει να ειναι και κατι αλλο π.χ να θελει η πλακετα του προγραματισμο και αυτο γινεται μονο απο το κοντρολ-χειριστειριο.

Φανης10
21-07-11, 15:02
δηλαδή φίλε μου το ότι δεν δουλέυει καθόλου η εξωτερική μονάδα απο την στιγμη που αναύω το aircondition !πως το εξηγείς?
:001_huh:

jakjak
21-07-11, 16:20
μαλλον εχει χασει το αεριο και γι αυτο δεν παιρνει μπροστα η εξωτερικη μοναδα.

Φανης10
21-07-11, 16:38
λες να οφείλεται σε αυτό?γιατι το εχω ψάξει για κανένα ηλεκτρικο πρόβλημα στην σύνδεση του! αλλα δεν βρήκα κάτι!!πως χάθηκε το αέριο??και τι πρέπει να κάνω για να το διαπιστώσω??

Nikos Anagnostou
22-07-11, 13:52
δηλαδή φίλε μου το ότι δεν δουλέυει καθόλου η εξωτερική μονάδα απο την στιγμη που αναύω το aircondition !πως το εξηγείς?
:001_huh:
η εξηγηση ειναι οτι εχει βλαβη αλλα δεν γραφεις εαν ειναι απλο κλιματιστικο η inverter,γιατι η εξωτερικη μοναδα εφοσον δεν δουλευει οπως λες (το βλεπεις και απο τον ανεμηστηρα το οτι δεν γυριζει , η ακους το κομπρεσερ εαν καταλαβαινεις τον ηχο αυτο)οι βλαβες ειναι διαφορετικες δεν ειναι οι ιδιες.

Φανης10
22-07-11, 15:34
ναι !inverter ειναι!μολις το αναβω δεν ακούω τίποτα! νεκρό τελείως !!πφφφ

Nikos Anagnostou
23-07-11, 10:10
τοτε εχεις προβλημα ανοιξε το εξω μηχανημα εχει ενα βοξ που εχει επανω την πλακετα και δες απο μεσα μερια ποια λεντ αναβουν και δεσ μεσα απο το καπακι του βοξ ποια ειναι η βλαβη τις λεει ολες και πες μας τι γραφει