PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με την ενταση παλιου ραδιοκασσετοφωνου

mixalis1988
16-03-11, 19:12
Εχω ενα πιαλιο ραδιοκασσετοφωνο αυτοκινητου PIONEER.Το ειχα αρκετα χρονια αχρησιμοποιητο και το εβαλα προχθες να το λειτουργησω και εχει το εξης προβλημα: οταν το ανοιγεις για να εχουν ενταση τα ηχεια πρεπει να το βαλεις στο τερμα ενω οταν περασει καποια ωρα λειτουργιας και ζεσταθει λιγακι παιζει κανονικα (ακομα και στο 5,οταν το ανοιγεις για να ακουσεις μουσικη πρεπει να το βαλεις στο 30).Το ραδιοφωνο αυτο μπορει να ειναι παλιο αλλα ειναι σε αψογη κατασταση και θα ηθελα να το φτιαζω.

Οποιαδηποτε βοηθεια σος θα μου ειναι χρησιμη!

mixalis1988
17-03-11, 13:37
καποιος που θα μπορουσε να με βοηθησει????

stelios_a
17-03-11, 15:21
το εχω παθει και εγω σε ενα καναλι ομως .. παιζει πολυ σιγα παντα :) ητε το εχεις στο τερμα ητε οχι . βασικα πρεπει να το παω στο τερμα για να ακουστει ( αφου κλισω ολα τα υπολοιπα ) δεν ξερω ομως τι φταιει

Panoss
18-03-11, 10:28
θα πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που όταν είναι κρύο δεν δουλεύει σωστά, και όταν ζεσταίνεται, δουλεύει κανονικά.
Μήπως κανένας ηλεκτρολυτικός πυκνωτής;
Καμιά ψυχρή κόλληση;

IOANNIS
25-03-11, 11:28
λογικα οπως τα λες πρεπει να ειναι καποιος πυκνωτης. με τα χρονια οι πυκνωτες χανουν την χωρητικοτητα τους, και οταν ξεσταθουν επανερχονται σχεδον στα φυσιολογικα τους. τα πιο πολλα παλια ραδιοκασσετοφωνα ειχαν πυκνωτη στην εξοδο, αν εχει να τους αλλαξεις, οι αλλαξε και κανεναν αλλο εκει διπλα.