PDA

Επιστροφή στο Forum : Μαυρη οθονη στο λαπτοπ...

storm_xak
05-02-11, 14:36
Προσφατα αγορασα ενα λαπτοπ μαρκας Packard Bell το μοντελο TK85 απο γερμανια(amazon.de) και εχω το εξης προβλημα στα καλα του καθουμενου ενω δουλευε μια χαρα οταν το ειχα κλεισει,την επομενη φορα που το ανοιξα δν ειχε εικονα η οθονη του λαπτοπ,απο οτι ειδα σαν να αναβε ενα φως μεσα στην οθονη αλλα δν ειχε καθολου σημα video,τελικα ειδα οτι μπορουσα να αυξομοιωσω την φωτεινοτητα της οθονης οποτε πιστευω δν ειναι η λαμπα...Τελικα συνδεσα μια αλλη οθονη στη θυρα vga και παιζει μια χαρα στην αλλη οθονη αλλα του λαπτοπ συνεχιζει να ειναι μαυρη-γκρι(φωτεινη λιγο) και δν γινεται τιποτα παιζοντας με την εναλλαγη οθονων(επιλογες οθονων)...Αυτη τη στιγμη ειμαι φιλανδια και ειναι λιγο δυσκολο να βρω σερβις εδω και btw εχει αρκετο κρυο εδω(λετε καμια κολληση του lcd video cable να ξεκολλησε?)...δωστε καμια ιδεα παιδια γιατι εχω φριξει...ευχαριστω εκ των προτερων.

dovegroup
05-02-11, 16:32
Αγαπητέ μοιάζει να εχει πρόβλημα το κύλωμα οθόνης, είπες φιλανδία...
Λοιπόν πέρσυ άλλαξα το φορτιστή του Laptop μου σε ταξίδι που έκανα σε πολύ κρύα χώρα διότι όταν έφτασα εκεί δεν φόρτιζε (no power ο φορτιστής).
Ηρθα Ελλάδα μετά απο 4 μέρες και ως εκ θαύματος δουλεύει ο παλαιός και ο καινούργιος οι οποίοι είναι ίδιοι!!!
Κουφό αλλά πραγματικό (δεν είναι τόσο παράξενο αν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές ή υψηλές ξεφεύγουν απο τα όρια του κατασκευαστεί κατα πολύ).

storm_xak
05-02-11, 16:57
Αγαπητέ μοιάζει να εχει πρόβλημα το κύλωμα οθόνης, είπες φιλανδία...
Λοιπόν πέρσυ άλλαξα το φορτιστή του Laptop μου σε ταξίδι που έκανα σε πολύ κρύα χώρα διότι όταν έφτασα εκεί δεν φόρτιζε (no power ο φορτιστής).
Ηρθα Ελλάδα μετά απο 4 μέρες και ως εκ θαύματος δουλεύει ο παλαιός και ο καινούργιος οι οποίοι είναι ίδιοι!!!
Κουφό αλλά πραγματικό (δεν είναι τόσο παράξενο αν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές ή υψηλές ξεφεύγουν απο τα όρια του κατασκευαστεί κατα πολύ).

Οταν λες το κυκλωμα οθονης τι εννοεις? Ο inverter της οθονης? Το καλωδιο ή γενικα η οθονη(πινακες matrix)..?

info@kalarakis.com
06-02-11, 12:47
Τα πράγματα ειναι απλά
αν βγάζει γράμματα στην εκκίνηση και μετά στα windows χανονται και βλέπεςι μονο μαυρη οθόνη έχεις κολήση ιο.
Αν απο την αρχή δεν βγάζει τιποτα ευτηχώς ειναι στην εγγύηση Μπές στην www.hp.com (http://www.hp.com) για να βρείς το κοντινοτερο service Σε 24 ώρες ή το πολύ σε 48 θα ειναι οκ. Μη το σκαλίζει και χάσες την εγγύηση. Τα φοριτά τα σκαλίζομε μονο οταν ειναι εκτός εγγύησης!!!!
Ας πούμε οτι το ανοίγεις και εχει πρόβλημα ο ελκτής οθόνης Τι θα κάνεις έχεις αλλο να το αλλάξεις; μπορείς να το ξεκολήσεις; Σε όλα οι απαντήσεις ειναι οχι.
Και η καλωδιοταινεία να έχει κόψη πάλι δεν μπορείς να την αλλάξεις
Η καλύτερη λύση και γρηγορότερη ειναι η εγγύηση της αντιπροσωπείας. Βρές απο το διαδύκτιο το κοντινότερο ΕΠΙΣΗΜΟ (για να μη σου κοστίσει τιποτα, ορισμένες φορές πληρώνουν και τα μεταφορικά) και απευθήνσου σε αυτούς.
Πιστέυω δε οτι το φοριτό το έχεις μαζί σου στο δωμάτιο σε μια θερμοκαρσια γύρω στους 22 βαθμούς.

storm_xak
06-02-11, 13:08
Τα πράγματα ειναι απλά
αν βγάζει γράμματα στην εκκίνηση και μετά στα windows χανονται και βλέπεςι μονο μαυρη οθόνη έχεις κολήση ιο.
Αν απο την αρχή δεν βγάζει τιποτα ευτηχώς ειναι στην εγγύηση Μπές στην www.hp.com (http://www.hp.com) για να βρείς το κοντινοτερο service Σε 24 ώρες ή το πολύ σε 48 θα ειναι οκ. Μη το σκαλίζει και χάσες την εγγύηση. Τα φοριτά τα σκαλίζομε μονο οταν ειναι εκτός εγγύησης!!!!
Ας πούμε οτι το ανοίγεις και εχει πρόβλημα ο ελκτής οθόνης Τι θα κάνεις έχεις αλλο να το αλλάξεις; μπορείς να το ξεκολήσεις; Σε όλα οι απαντήσεις ειναι οχι.
Και η καλωδιοταινεία να έχει κόψη πάλι δεν μπορείς να την αλλάξεις
Η καλύτερη λύση και γρηγορότερη ειναι η εγγύηση της αντιπροσωπείας. Βρές απο το διαδύκτιο το κοντινότερο ΕΠΙΣΗΜΟ (για να μη σου κοστίσει τιποτα, ορισμένες φορές πληρώνουν και τα μεταφορικά) και απευθήνσου σε αυτούς.
Πιστέυω δε οτι το φοριτό το έχεις μαζί σου στο δωμάτιο σε μια θερμοκαρσια γύρω στους 22 βαθμούς.

Λοιπον δν βγαζει γραμματα στην εκκινηση ειναι στην εγγυση αλλα ειναι αγορασμενο απο γερμανια(amazon.de) και δν ξερω τι παιζει με αυτα και επισης βασικο ειναι οτι ειμαι φιλανδια αυτη τη στιγμη και θα ειμαι για κανα 4αμηνο και ακομα πιο βασικο ειναι οτι το laptop δυστυχως δεν ειναι hp(hewlett packard) αλλα ειναι Pb(Packard Bell) που νομιζω οτι πλεον εγινε θυγατρικη της Acer. Οσο για το τεχνικο κομματι αν ειναι κατι ευκολο με κολλησεις μονο και καμια αντισταση πυκνωτης και εστω και καμια μικρη πλακετιτσα το κανω δν εχω προβλημα αλλα επειδη δν εχω εμπειρια με ανοιγμα φορητων θελω να ξερω τι θα κανω πριν το κανω...και ολα αυτα βεβαια αν δν βγαλω ακρη με το σερβις που ακομα δν εχω μπορεσει να βγαλω...

info@kalarakis.com
06-02-11, 14:43
καταστήματα στην Ελλάδα το έχουν (βγάζει 2) θα πάρεις τηλέφωνο σε αυτά ή θα στείλεις εμαιλ ζητώντας την αντιπροσωπεία Το πιο πιθανό είναι να σου πουν για την Ελλάδα Από εκεί θα μάθεις για την περιοχή σου Αν όντως είναι θυγατρική της ACER θα έχει πιθανόν παγκόσμια κάλυψη εγγύησης Γιατί δε στέλνεις εμαιλ στο αμαζον.δε? Μη το ανοίξεις το φορητό θα φαίνονται τα σημάδια και θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης. Διακριτά εξαρτήματα πυκνωτές και αντιστάσεις δεν έχουν πλέον τα φορητά Αν θέλεις να το ανοίξεις βγάλε το πληκτρολόγιο αφερίοντας το μπροστινο τμημα βγγάλε τις βίδες απο κάτω και τη βίδα απο το κεντρο και με προσοχή με ένα μικρό κατσαβιδάκι ξεκούμποσε το, καθε 5 πόντους εχει και μια κόσα ΑΛΛΑ πάλι σου λέω ΟΧΙ

info@kalarakis.com
06-02-11, 14:43
Μπες στο skroutz.gr και βαλε το μοντέλο του φορητού, θα σου βγάλει πια καταστήματα στην Ελλάδα το έχουν (βγάζει 2) θα πάρεις τηλέφωνο σε αυτά ή θα στείλεις εμαιλ ζητώντας την αντιπροσωπεία Το πιο πιθανό είναι να σου πουν για την Ελλάδα Από εκεί θα μάθεις για την περιοχή σου Αν όντως είναι θυγατρική της ACER θα έχει πιθανόν παγκόσμια κάλυψη εγγύησης Γιατί δε στέλνεις εμαιλ στο αμαζον.δε? Μη το ανοίξεις το φορητό θα φαίνονται τα σημάδια και θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης. Διακριτά εξαρτήματα πυκνωτές και αντιστάσεις δεν έχουν πλέον τα φορητά Αν θέλεις να το ανοίξεις βγάλε το πληκτρολόγιο αφερίοντας το μπροστινο τμημα βγγάλε τις βίδες απο κάτω και τη βίδα απο το κεντρο και με προσοχή με ένα μικρό κατσαβιδάκι ξεκούμποσε το, καθε 5 πόντους εχει και μια κόσα ΑΛΛΑ πάλι σου λέω ΟΧΙ

1mpampakos
07-11-11, 22:24
Καλησπέρα storm_xak.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με ένα acer 7520G (μαύρη οθόνη με αυξομείωση φωτεινότητας).
Τελικά τι έκανες με το δικό σου;
Λέω να αλλάξω το inverter τις οθόνης τι γνώμη έχεις;