Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με πλακετα απο SAMSUNG B2700
Καταρχην καλησπερα σε ολους.
Εχω ενα samsung το οποιο δεν μου διαβαζε τις καρτες σιμ οποτε αποφασισα μιας και το εχω σαν δευτερο κινητο να το ανοιξω.Στην προσπαθεια μου ομως του εκανα μεγαλυτερη ζημια αφου εφυγαν οι επαφες στισ οποιες συνδεεται η βαση της σιμ οπως φαινεται στις φωτογραφιεσ.Βρικα ενα διαγραμμα στο ιντερνετ αλλα με μπερδεψε.Αν μπορει να μου πει κανεις που οδηγουν αυτες οι επαφες και αν χρησιμοποιουνται ολες (οι 3 κατω).
Ευχαριστω...
κανε υπομονη να βρω ενα στο μαγαζι και θα σου πω ,αρκει να μην πανε σε καποιο bga.μπορεις να κανεις και ανασκαφη αλλα το μονο σιγουρο ειανι οτι δεν θα γινει καλη δουλεια σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις..
Ευχαριστω φιλε Χρυσοστομε για τη βοηθεια σου.Εσυ τι μου προτεινεις να κανω?
κατσε να δω αν εχω, που πανε, και θα σου πω.
Ωχ... Βλέπω το έξυσες κιόλας...
Όπως σου λέει και ο Χρυσόστομος θα πρέπει να καταφύγεις σε κινεζοφιλλιπινέζικες μεθόδους (τύπου: τράβα καλωδιάκια κλπ) αλλα δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν δεν γίνει και σωστά μπορεί σε λίγο χρονικό διάστημα να μην δουλεύει.
χαχαχα ναι ημουν λιγο απελπισμενος μηπωσ καταφερω να διακρινω τις ενωσεις αλλα ματαια.Δεν με πειραζει να το κανω με καλωδια αλλα δεν ξερω που οδηγουν και εκει ειναι το προβλημα μου...
βγαλε δυο καθαρες φωτογραφιες και τις δυο πλευρες μηπως βρουμε τιποτα...αν και αυτες οι πλακετες νομιζω εχουν και ενδιαμεσα επιπεδα που το δυσκολευει πολυ!
παντως το σχεδιο που βρηκες ειναι αρκετα απλο...απο τι ειναι αυτο το σχεδιο? και που σε μπερδευει?
παντως μπορεις να δοκιμασεις μονος σου, με το πολυμετρο γυρισμενο στο buzzer-διοδο, που πηγαινουν βημα-βημα
Το σχέδιο υποθέτω οτι είναι απο το service manual της συσκευής.
Ναι απο service manual ειναι το οποιο το βρικα στο ιντερνετ.
Το σχεδιο το βρικα απο ενα service manual του κινητου.Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι αυτο κατω απο εκει που γραφει SIM 400 αφου μεσα ου λεει οτι SIM 400 ειναι η υποδοχη τησ καρτασ σιμ.
βγαλε δυο καθαρες φωτογραφιες και τις δυο πλευρες μηπως βρουμε τιποτα...αν και αυτες οι πλακετες νομιζω εχουν και ενδιαμεσα επιπεδα που το δυσκολευει πολυ!
παντως το σχεδιο που βρηκες ειναι αρκετα απλο...απο τι ειναι αυτο το σχεδιο? και που σε μπερδευει?
παντως μπορεις να δοκιμασεις μονος σου, με το πολυμετρο γυρισμενο στο buzzer-διοδο, που πηγαινουν βημα-βημα
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.