Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με οθονη Viewsonic VA1903WB
Γεια σας παιδια... Εχει μερικες μερες που εχω το εξης προβλημα με την συγκεκριμενη οθονη... Οταν ανοιγει ο υπολογιστης αργει να ανοιξει και κατα την προσπαθεια της να ανοιξει κανει ενα τσαφ (δλδ ανοιγει και κλεινει) και μετα απο λιγη ωρα ανοιγει και δουλευει κανονικα... Επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν εμπαινε σε αναμονη το λαμπακι της γινοταν πορτοκαλι απο πρασινο αλλα τωρα με το προβλημα που παρουσιασε οταν μπαινει σε αναμονη το λαμπακι σβηνει τελειως σαν να την εκλεισα απο το κουμπι... Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?????
Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποθ μπορω να βρω ανταλλακτικα για την οθονη???? Αν ειναι δυνατον κ απο Ελλαδα... Ευχαριστω...
Το πρόβλημα είναι γνωστό (τροφοδοτικό, πυκνωτές). Ψαξε στο forum και θα δεις και φωτογραφιες/οδηγίες
καλησπερα,ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα καποια βοηθεια,εχω την viewsonic va1703wb,η οποια πριν καιρο οταν την εκλεινα το φοντο της αντι για μαυρο ηταν ασπρο συνεχεια,επρεπε συχνα να την βγαζω απο το ρευμα.Μετα απο καποιους μηνες εβαλα μια πριζα ασυρματη για να την κλεινω με τηλεκοντρολ και οχι να την μπαινω βγαζω.Αυτες τις μερες καθως πηγα να την αναψω μου εκανε το αναψε σβησε συνεχωμενα και αναβο σβηνε το πρασινο λαμπακι καθως κανει συνεχομενα τσαφ και τσαφ.Την ανοιξαμε και αλλαξαμε τελικα ολα τα πυκνωτακια.Δεν βρηκα παντως εγω καποιες οδηγιες για το συγκεκριμενο μοντελο.Αν μπορει καποιος να πει την γνωμη του,ειναι καλοδεχουμενη διοτι χρειαζομαστε βοηθεια το τι μπορει να φταιει.
κανενας δεν μπορει να μας βοηθησει ????
Γεια σας παιδια... Εχει μερικες μερες που εχω το εξης προβλημα με την συγκεκριμενη οθονη... Οταν ανοιγει ο υπολογιστης αργει να ανοιξει και κατα την προσπαθεια της να ανοιξει κανει ενα τσαφ (δλδ ανοιγει και κλεινει) και μετα απο λιγη ωρα ανοιγει και δουλευει κανονικα... Επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν εμπαινε σε αναμονη το λαμπακι της γινοταν πορτοκαλι απο πρασινο αλλα τωρα με το προβλημα που παρουσιασε οταν μπαινει σε αναμονη το λαμπακι σβηνει τελειως σαν να την εκλεισα απο το κουμπι... Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?????
Καλημέρα, αυτα ακριβως εκανε και σε μένα τη περασμενη εβδομαδα η συγκεκριμενη οθονη.
Αλλαχθηκαν 2 πυκνωτες στπ πλακετα τροφοδοσιας, και τωρα ειναι Οκ...