PDA

Επιστροφή στο Forum : φορητό uhf vertex πρόβλημα με ήχο

soulhealer
29-08-10, 15:57
γειά σας,
αντιμετωπίζω πρόβλημα με έναν ασύρματο που χρησιμοποιούμε στην δουλειά..
αυτός όταν ανοίγει ο δίαυλος (αλλά τον έχω πετύχει και χωρίς να ανοίξει δίαυλος),
τότε υπάρχουν φορες που κάνει έναν συνεχή διαπεραστικό ήχο από το μεγαφωνάκι του και σου τρυπάει τα τύμπανα.. κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά..
εχθές όλη μέρα δεν παρουσίασε πρόβλημα, σήμερα όμως το ξαναέκανε.. τι να φταίει??

leosedf
29-08-10, 16:05
Μπορείς να αναφέρεις το μοντέλο μπάς και βρούμε τίποτα σχέδια κλπ.?

soulhealer
29-08-10, 16:14
Μπορείς να αναφέρεις το μοντέλο μπάς και βρούμε τίποτα σχέδια κλπ.?

vertex standard VX-800u

leosedf
29-08-10, 16:36
To συγκεκριμένο έχει μικροφωνάκι στον πάτο του μηχανήματος που το χρησιμοποιεί για ακύρωση θορύβου. Ετσι όταν μιλάς ακυρώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος και χρησιμοποιεί το κανόνικό μικρόφωνο μπροστά για τη φωνή.
Ο θόρυβος που ακούς μπορεί να προέρχεται απο βλάβη αυτού του κυκλώματος, έτσι νομίζω τουλάχιστον. Δές αν είναι καθαρό το μέρος του κάτω μικροφώνου.
Ίσως κάποιος που ξέρει περισσότερα να μας βοηθήσει.

soulhealer
29-08-10, 17:04
κωνσταντίνε να σε καλά για τις απαντήσεις σου..
το πυκνωτικό στο κάτω μέρος δεν φαίνεται να έχει κάτι ή τα τρανζιστοράκια πριν από αυτό.. σε ένα ίδιο ασύρματο που έκανε το ίδιο παλαιότερα, του άλλαξα το μεγάφωνο (κεντρικό) και δεν το ξαναέκανε.. τώρα αυτό δεν ξέρω τι να το έπιασε
πάντως μέχρι ώρας δεν έχει κάνει κάτι.. είναι από αυτές τις βλάβες που έρχονται και φεύγουν μόνες τους..