Επιστροφή στο Forum : Τα βλεπω πρασινα!
Γεια και απο μενα. Εχω μια sony wega του 2004(οχι ΤFT). εδω και δυο μερες δεν βλεπω το μπλε και τα βλέπω ολα σε αποχρωσεις του πρασινου. Καμια ιδεα; Ευχαριστω...
Γιώργος 231
02-06-10, 10:07
Βγαλε την tv απο την μπιζα ενα ολοκληρο βραδυ, και το πρωι θα ειναι οκ.
Ναι καλα φιλε μου οι τηλεορασεις επισκευαζονται μονες τους τα βραδια,μαλλον παει για οθονη ή στην καλυτερη περιπτωση ψυχρες στο rgb.
Γιώργος Ανώνυμος
02-06-10, 11:50
Είναι καλύτερο του να τα βλέπεις μαύρα (λόγω ΔΝΤ ας πούμε) και παραπέμπει σε οθόνη Η/Υ ρετρό δεκατίας '80 (σε κάρτα γραφικών HERCULES μονόχρωμη)...
Αστειεύομαι... δεν ξέρω αν αξίζει καν να ασχοληθείς τεχνολογίας γαρ!
Χαιρετώ
Ποια Sony wega έχεις ακριβώς; Γράψε το μοντέλο please!
Επίσης γιατί δεν καλείς την αντιπροσωπεία στο service για μια εκτίμηση τιμής;
έχοντας επισκευάσει ( απο κολοφαρδία ) κάποια hantarex (arcade monitor 25') ανακάλυψα οτι τις περισσότερες φόρες τα χρωματικά προβλήματα είναι απο τα τρανζιστορ που βρίσκονται στο μικρό πλακετάκι που κουμπόνι στο monitor !!!!
ρίξε σε αυτά μια ματιά !!!! μπορεί να πέσεις μέσα
( η επαγγελματίες ηλεκτρονικοί μήν βιαστείτε να με φάτε ότι ξέρω και έχω δεί λέω !)
Γιώργος 231
02-06-10, 13:35
καλα, εγω θα το ξαναπω.
ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ, και αν δεν σου στρωσουν τα χρωματα την αλλη μερα το πρωι, στειλε την για επισκευη.
Αρκετοι ηλεκτρονικοι, κανουν το ιδιο και χρεωνουν επισκευες. :wiink:
ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και μου το ειπε φιλαρακος ηλ/νος και απο τοτε, καθε 3 χρονια που μου κανει το ιδιο, λυνω το προβλημα τοσο απλα.
ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ "ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥΣ" - μαστορες
ΕΣΑΣ ΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ?
ή μηπως το ακουτε τωρα πρωτη φορα απο εμενα ? :laugh:
υγ
ειπαμε να τσιμπανε φραγκα απο επισκευες, αλλά οχι κι ετσι .
καλα, εγω θα το ξαναπω.
ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ, και αν δεν σου στρωσουν τα χρωματα την αλλη μερα το πρωι, στειλε την για επισκευη.
Αρκετοι ηλεκτρονικοι, κανουν το ιδιο και χρεωνουν επισκευες. :wiink:
ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και μου το ειπε φιλαρακος ηλ/νος και απο τοτε, καθε 3 χρονια που μου κανει το ιδιο, λυνω το προβλημα τοσο απλα.
ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ "ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥΣ" - μαστορες
ΕΣΑΣ ΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ?
ή μηπως το ακουτε τωρα πρωτη φορα απο εμενα ? :laugh:
υγ
ειπαμε να τσιμπανε φραγκα απο επισκευες, αλλά οχι κι ετσι .Αυτό που λες θα διορθώσει το πρόβλημα μόνο αν αυτό προέρχεται από μαγνήτιση του πλέγματος της οθόνης, οπότε το σύμπτωμα είναι πράσινοι, μπλε, κ.τ.λ. "λεκέδες" στην εικόνα. Δεν θα διορθώσει το πρόβλημα αν η μονοχρωμία αφορά όλη την εικόνα (που μάλλον αυτό συμβαίνει εδώ) και για την οποία φταίει ότι η οθόνη δεν δημιουργεί τα χρώματα που λείπουν.
και απομαγνήτηση δέν γίνεται τόσο εύκολα !!!! χρειάζεται εκείνο το δυνατο ηλεκτρομαγνήτη ( κουλούρα η πως το λένε τεσπα )!!!!εχω δει τηλεοράσεις και monitor για μέρες χωρίς ρεύμα και μόλις τις βάλεις στην πρίζα πάλι μαγνητισμένες είναι !!!!!
Γιώργος 231
02-06-10, 14:28
Αγαπητοι φιλοι,
Ισως να μην ειναι μαγνητισμος
ισως και να ειναι,
ΣΩΣΤΑ ?
ισως να μην λυθει το προβλημα,
ισως και να λυθει
ΣΩΣΤΑ ?
Γιατι λοιπον ο φιλος να μην το δοκιμασει ?
Αν παει σε Μαστορα, και αν ειναι μαγνητισμος πλεγματος, λετε να του το πει και να μην του παρει φραγκα ?
κατ αρχας εχω παθει πλακα με τις τοσες πολλες απαντησεις σε τοσο λιγο χρονο και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. Λοιπον, σημερα θα δοκιμασω το κολπο πριζα που ειναι και τζαμπα και βλεπουμε. Σε μαστορα που πηγα μου ειπε να του την παω απο κει, αλλα ειναι πολυυυυυυυ βαρια βρε παιδια....ειναι μανουρα. Δοκιμαζω την πριζα και βλεπουμε...θα ενημερωσω.
Τωρα για το μοντελο ειναι το KV-32FQ86E
east electronics
02-06-10, 23:42
Αυτό που λες θα διορθώσει το πρόβλημα μόνο αν αυτό προέρχεται από μαγνήτιση του πλέγματος της οθόνης, οπότε το σύμπτωμα είναι πράσινοι, μπλε, κ.τ.λ. "λεκέδες" στην εικόνα. Δεν θα διορθώσει το πρόβλημα αν η μονοχρωμία αφορά όλη την εικόνα (που μάλλον αυτό συμβαίνει εδώ) και για την οποία φταίει ότι η οθόνη δεν δημιουργεί τα χρώματα που λείπουν.
λαθος ...τιποτα δεν θα διορθωσει με το να κατσει μια νυχτα εξω απο την πριζα .... ( τιποτα ηλεκτρονικο δεν επισκευαζεται ως δια μαγειας )
αν ειναι μανητισμενη αρκει να την ανοιξεις και να την κλεισεις μια δυο φορες απο το διακοπτη ωστε να κανει αυτοματη απομαγνητιση απο μονο της ( η οποια γινεται καλυτερα σε τηλεοραση η οποια εχει κελιασει απο τον διακοπτη και οχι απο το stand by ) προυποθεση οτι η απομαγνητιση τητς τηλεορασης λειτουργει σωστα
αν εχει προβλημα σε πλακετα οθονης τριμερ τρανσιστορ πλακετας οθονης κλπ θελει κοιταγμα απο καποιον με περισσοτερες γνωσεις για να ειναι οθονη ειναι αρκετα δυσκολο να την εχει χαλασει γιατι ειναι σχετικα καινιουργια
Τελος μια καλη λυση θα ηταν να μετακινησεις μακρυα της καποιο ηχειο που μπορει να εβαλες κοντα της τωρα τελευταια .... καποιο σαμπακι ισως η κατι τετοιο ???
thomasskoy
02-06-10, 23:46
οχ μεαυτο που λες με εβαλες σε υποψιες γιατι εχω μια tft 40 και στο κατω μερος πισω εχω το κεντρικο ηχειο κοντα 6 μηνες και προς το παρον δουλευει καλα.λετε να της παρουσιασει προβλημα?
οχ μεαυτο που λες με εβαλες σε υποψιες γιατι εχω μια tft 40 και στο κατω μερος πισω εχω το κεντρικο ηχειο κοντα 6 μηνες και προς το παρον δουλευει καλα.λετε να της παρουσιασει προβλημα?
για crt μιλαμε οχι για tft...
east electronics
02-06-10, 23:59
μονο οι "γυαλινες" τηελορασεις εχουν θεματα μαγνητισμου....γεια σου ορε παναγιωτ !!!!
east electronics
03-06-10, 00:26
τι να κανω ρε Παναγιωτη μου τα εχει κανει τσουρεκια ο Φιλλιπος και μου εχει κοπει η ορεξη ...απο την αλλη εχουμε και δουλειες αυτη την εποχη και τρεχουμε ...
κατα τα αλλα δοξα το θεο απο υγεια καλα απο δουλεια καλα ...και η οικογενεια μια χαρα ( σχετικο βεβαια αυτο για τα γραφωμενα εχουν ωρα 12,20 και ειμαι ακομα στο μαγαζι ) κατα τα αλλα ολα μια χαρα
Ελπιζω φιλε παναγιωτη να βρεθουμε και σε καποια φαση παιζει και να ερθω προς το χωριο σου τον Ιουλιο για ενα προτζεκτακι που εχουμε εκει με την Δεη και το Πολυτεχνειο ...αυτα
Ελπιζω να εισαι καλα και να σου πανε ολα μια χαρα
χαιρετισμους sakis
οχι ρε Σακη και χωριο τα καιλαρια (Πτολεμαιδα)
λαθος ...τιποτα δεν θα διορθωσει με το να κατσει μια νυχτα εξω απο την πριζα .... ( τιποτα ηλεκτρονικο δεν επισκευαζεται ως δια μαγειας )
αν ειναι μανητισμενη αρκει να την ανοιξεις και να την κλεισεις μια δυο φορες απο το διακοπτη ωστε να κανει αυτοματη απομαγνητιση απο μονο της ( η οποια γινεται καλυτερα σε τηλεοραση η οποια εχει κελιασει απο τον διακοπτη και οχι απο το stand by ) προυποθεση οτι η απομαγνητιση τητς τηλεορασης λειτουργει σωστα
αν εχει προβλημα σε πλακετα οθονης τριμερ τρανσιστορ πλακετας οθονης κλπ θελει κοιταγμα απο καποιον με περισσοτερες γνωσεις για να ειναι οθονη ειναι αρκετα δυσκολο να την εχει χαλασει γιατι ειναι σχετικα καινιουργια
Τελος μια καλη λυση θα ηταν να μετακινησεις μακρυα της καποιο ηχειο που μπορει να εβαλες κοντα της τωρα τελευταια .... καποιο σαμπακι ισως η κατι τετοιο ???Πρέπει να κρυώσει το PTC για να τροφοδοτηθούν τα πηνία απομαγνητίσεως... Άντε...
τι να κανω ρε Παναγιωτη μου τα εχει κανει τσουρεκια ο Φιλλιπος και μου εχει κοπει η ορεξη ...
Δεν πειράζει, θα σου κάνει καλό στην υγεία αφού πρέπει να χάσεις κιλά άμεσα...
Γιώργος 231
03-06-10, 15:03
Το βραδυ περασε, για να δουμε, εγινε τιποτα ?
τι να κανω ρε Παναγιωτη μου τα εχει κανει τσουρεκια ο Φιλλιπος και μου εχει κοπει η ορεξη ...απο την αλλη εχουμε και δουλειες αυτη την εποχη και τρεχουμε ...
κατα τα αλλα δοξα το θεο απο υγεια καλα απο δουλεια καλα ...και η οικογενεια μια χαρα ( σχετικο βεβαια αυτο για τα γραφωμενα εχουν ωρα 12,20 και ειμαι ακομα στο μαγαζι ) κατα τα αλλα ολα μια χαρα
Ελπιζω φιλε παναγιωτη να βρεθουμε και σε καποια φαση παιζει και να ερθω προς το χωριο σου τον Ιουλιο για ενα προτζεκτακι που εχουμε εκει με την Δεη και το Πολυτεχνειο ...αυτα
Ελπιζω να εισαι καλα και να σου πανε ολα μια χαρα
χαιρετισμους sakis
ωραια... σε περιμενουμε... αλλα οχι και χωριο... τα χωρια εχουν καθαρο αερα... εμεις μεσα στην τεφρα ειμαστε.. χαχα
δν εγινε τπτ και δυστηχως πρεπει να κουβαλήσω την κουμουτσα μεχρι τον μαστορα...ασηκωτη ειναι βρε παιδια!
αστην κανα 2 μερες ακομα μηπως θελει τον χρονο της
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
04-06-10, 01:22
δν εγινε τπτ και δυστηχως πρεπει να κουβαλήσω την κουμουτσα μεχρι τον μαστορα...ασηκωτη ειναι βρε παιδια!
Να λες και δόξα το Θεό που έχει η Λάρισα σέρβις από SONY ... φιλαράκι.:wiink:
Γιώργος 231
04-06-10, 09:24
Αφου δεν εγινε τιποτα, τοτε δεν ειναι μαγνητισμενη η οθονη.
Αν ηταν θα ειχες λυσει το προβλημα.
Αρα πολυ σωστα, θα πας στο σερβις, αρα, βαλε ζωνη στην μεση .... και μην ξεχνας ....
υπαρχει και το voltaren :001_smile:
αστην κανα 2 μερες ακομα μηπως θελει τον χρονο της
και αν παλι δεν γινει στειλτε την για διακοπες καμια βδομαδα στη μυκονο μηπως και γινει... (μπορει να σου κραταει μουτρα που την εχεις κλεισμενη παντα μεσα)
Και τώρα που θα την βγάλεις να την πας στον τεχνικό, θα σου πρότεινα, όταν την φτιάξει, να την πας κανένα cinemaδάκι, κανένα καφεδάκι, ή κάτι ρε αδερφέ μου..!
μήπως να την πήγαινες και σε κανένα πονηρό μαγαζί να ξελαμπικάρει η έρμη ???
xaxaxxa ρε μηπως και εχετε λαλησει ολοι απο τη ζεστη και τη δουλεια;;;;
λοιπον σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας...με την πρωτη ευκαιρια θα την παρω επ ομου και στο μαστορα...προς το παρον ολα ειναι πρασινα λεμε!!!
Γιώργος 231
05-06-10, 00:20
Ρε παιδια, καλη η πλακα, αλλά να ρωτησω κατι ?
Θελετε να μου πειτε οτι, αυτο που εγραψα στον φιλο, ειναι λαθος ?
και αν ειναι ετσι, τοτε.
Γιατι εμενα μου το ειπε φιλος ηλεκτρονικος μαστορας ?
Γιατι σε εμενα αυτο λειτουργει σε 2 τηλεορασεις ?
(η μια ειναι daewo και η αλλη normende)
Mε δυο λογια, αν μια τηλεοραση εχει μαγνητισμο στην οθονη και αν βγει απο την μπριζα ενα βραδυ .... δεν θα επανελθει ? .... με τιποτα ?
ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ (δεν μιλαω για περιπου οχι αλλά για οχι)
σορρυ ....αλλά (και με ολο το θαρρος)
πιστευω οτι δεν εχετε εμπειρια επισκευης τηλεορασεων.
Και σας το λεω αυτο, γιατι εμενα ο φιλος μου, και μαστορας, εκανε την διαγνωση εξ αποστασεως, και απο τοτε, οσες φορες ειχα αυτο το προβλημα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ το ελυνα με αυτον τον τροπο.
και οχι μονο αυτο, αλλά μου ελεγε και πως πληρωνουν καποια θυματα, σε καποιους "μαστορες" "αναζωογονηση οθονης και χρωματων"
υγ
αγαπητε φιλε, δυστυχως η τηλεοραση σου εχει καποια βλαβη και ΟΧΙ προβλημα μαγνητισμου οθονης. Γιατι αν ειχε κατι τετοιο θα ειχε στρωσει.
east electronics
05-06-10, 10:11
αυτα .....
Ρε παιδια, καλη η πλακα, αλλά να ρωτησω κατι ?
και αν ειναι ετσι, τοτε.
Γιατι εμενα μου το ειπε φιλος ηλεκτρονικος μαστορας ?
Γιατι σε εμενα αυτο λειτουργει σε 2 τηλεορασεις ?
(η μια ειναι daewo και η αλλη normende)
Mε δυο λογια, αν μια τηλεοραση εχει μαγνητισμο στην οθονη και αν βγει απο την μπριζα ενα βραδυ .... δεν θα επανελθει ? .... με τιποτα ?
Και σας το λεω αυτο, γιατι εμενα ο φιλος μου, και μαστορας, εκανε την διαγνωση εξ αποστασεως, και απο τοτε, οσες φορες ειχα αυτο το προβλημα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ το ελυνα με αυτον τον τροπο.
και οχι μονο αυτο, αλλά μου ελεγε και πως πληρωνουν καποια θυματα, σε καποιους "μαστορες" "αναζωογονηση οθονης και χρωματων"
υγ
αγαπητε φιλε, δυστυχως η τηλεοραση σου εχει καποια βλαβη και ΟΧΙ προβλημα μαγνητισμου οθονης. Γιατι αν ειχε κατι τετοιο θα ειχε στρωσει.
αλλο το να εχεις "λεκεδες" στην οθονη σου και αλλο να ειναι ολη η οθονη ενα χρωμα... οταν ειναι μαγνητισμενη η οθονη αλλου ειναι πρασινη αλλου ροζ κλπ κλπ... και αυτο ξερεις γιατι? γιατι παντα ενας μαγνιτης εχει 2 πολους αρα και η οθονη θα εχει 2 πολους αν μαγνηριστει αρα θα εχει και διαφορα χρωματα, οταν ειναι πρασινη σε ολη την οθονη αυτοματος σημαινει οταν δεν ειναι μαγνητισμενη αλλα κατι αλλο τρεχει... οσο για τους μαστορες που λες παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν... ωστοσο η αναζωογονηση χρωματων ειναι αλλο πραγμα και δεν ειναι για τους λεκεδες...
Γιώργος 231
05-06-10, 10:19
αλλο το να εχεις "λεκεδες" στην οθονη σου και αλλο να ειναι ολη η οθονη ενα χρωμα... οταν ειναι μαγνητισμενη η οθονη αλλου ειναι πρασινη αλλου ροζ κλπ κλπ... και αυτο ξερεις γιατι? γιατι παντα ενας μαγνιτης εχει 2 πολους αρα και η οθονη θα εχει 2 πολους αν μαγνηριστει αρα θα εχει και διαφορα χρωματα, οταν ειναι πρασινη σε ολη την οθονη αυτοματος σημαινει οταν δεν ειναι μαγνητισμενη αλλα κατι αλλο τρεχει... οσο για τους μαστορες που λες παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν... ωστοσο η αναζωογονηση χρωματων ειναι αλλο πραγμα και δεν ειναι για τους λεκεδες...
Παναγιωτη, εχεις δικιο για τα χρωματα οπως και εχεις δικιο για την αναζωογονηση. Αν προσεξες υπηρχαν εισαγωγικα στην λεξη.
Στην ερωτηση που εκανα, εχεις καποια απαντηση ?
αυτη την ερωτηση?
νομιζω στην απαντησα... στην περιπτωση του φιλους μας που εχει επιρεαστει ολη η οθονη ομοιομορφα "δεν βλεπω το μπλε και τα βλέπω ολα σε αποχρωσεις του πρασινου" τοτε ναι ειναι λαθος για τους λογους που εξηγεισα
Γιώργος 231
05-06-10, 11:25
αυτη την ερωτηση?
νομιζω στην απαντησα... στην περιπτωση του φιλους μας που εχει επιρεαστει ολη η οθονη ομοιομορφα "δεν βλεπω το μπλε και τα βλέπω ολα σε αποχρωσεις του πρασινου" τοτε ναι ειναι λαθος για τους λογους που εξηγεισα
Στην περιπτωση του φιλου, οπως εγραψα κι εγω, δεν υπηρχε τελικως προβλημα μαγνητισμου οθονης.
Οταν ενας μη ηλεκτρονικος σου περιγραφει προβλημα χρωματος σε ολη την οθονη μεν (συμπερασμα μη μαγνητισμου), αλλά και δεν μιλαει μονο για ενα χρωμα , αλλά για διάφορες αποχρωσεις του πρασινου (πιθανος μαγνητισμος). Ειναι λαθος να σκεφτεις οτι υπαρχει και η περιπτωση μαγνητισμου ?
Η δικη μου ερωτηση, ειχε να κανει με τον απομαγνητισμο και με τον τροπο τον οποιο ειπα.
Για να σε βοηθησω, σου γραφω ξανα την ερωτηση περι μαγνητισμου.
ααα... σαφως και δεν ειναι λαθος...
Γιώργος 231
05-06-10, 11:33
ααα... σαφως και δεν ειναι λαθος...
Σ ευχαριστω. :wiink:
εμενα? γιατι?
τεσπα.. τωρα περιμενουμε νεωτερα απο το σερβισ
Γιώργος 231
05-06-10, 12:14
Γιατι, αν καταλαβα σωστα την απαντηση σου , περι απομαγνητισμου με τον τροπο που ειπα (tv εκτος μπριζας ), δεν διαφωνεις.
μαζι σου αλλα και για αυτο που λεει ο Φιλιππος περι ptc:wiink:
Για να δουλέψει η απομαγνήτιση δε χρειάζεται να μείνει κλειστή η τηλεόραση όλη νύχτα, αλλά όση ώρα χρειάζεται για να κρυώσει το PTC ώστε κατά την τροφοδότηση να στείλει ρεύμα στα πηνία απομαγνητίσεως. Μπορείτε να το κρυώσετε και με ψυκτικό σπρέϋ για να μην περιμένετε.
Γιώργος 231
07-06-10, 13:16
Για να δουλέψει η απομαγνήτιση δε χρειάζεται να μείνει κλειστή η τηλεόραση όλη νύχτα, αλλά όση ώρα χρειάζεται για να κρυώσει το PTC ώστε κατά την τροφοδότηση να στείλει ρεύμα στα πηνία απομαγνητίσεως. Μπορείτε να το κρυώσετε και με ψυκτικό σπρέϋ για να μην περιμένετε.
Βρε φιλιππε, 1000 δικια εχεις, ομως
Σε εναν Μη ηλεκτρονικο, του δεν του λες
1 κλεισε την tv απο τον διακοπτη , του λες το απλο, βγαλε την απο την πριζα
(για να εισαι σιγουρος οτι θα το κανει σωστα)
2 Δεν του λες να περιμενει να κρυωσει το ptc, ουτε να ριξει σπρει, απλα του λες "ασε την εκτος ολο το βραδυ"
(οπου ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχει κρυωσει το ptc)
3 Οπως ακομα, και οταν τον ακους να λεει για χρωματα και "ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ" το μυαλο σου παει και στον μαγνητισμο.
Τελικως, αυτο που ειπα στον φιλο, για τον μαγνητισμο, - αν ηταν αυτο το προβλημα - θα εδινε λυση ?
Πιθανότατα αν όχι τη λύση, μια μεγάλη βελτίωση. Αλλά από την περιγραφή απότι φάνηκε δεν ήταν μαγνητισμός.
Λοιπον, η τηλεοραση επιδιορθωθηκε στο service της sony στη Λαρισα.
Κοστισε 115ευρω:crying:. Μου αλλαξε τροφοδοτικο τασης, πιθανον μου ειπαν οτι σπινθηρησε και εκαψε το ......δν θυμαμαι του μπλε.
Αυτα παιδια...