Επιστροφή στο Forum : φορητος δν αναγνωριζει dvd!!!
παιδια help!!ο ολοκαινουργιος φορητος μου οταν του δινω dvd δν το αναγνωριζει.μου εμφανιζει μηνυμα πως δν υπαρχει προγραμμα για να τα διαβασει!ενω γραφει κανονικοτατα dvd δν τα παιζει!:confused1: help!!
Δε πιστεύω να πείραξες το τριμεράκι :lool:
Κατέβασε το K-Lite Codec Pack (http://fileforum.betanews.com/detail/KLite-Mega-Codec-Pack/1080441198/1)
Αφού σου λέει πως δεν έχει πρόγραμμα !!!
Καλορίζικο.
Δε πιστεύω να πείραξες το τριμεράκι :lool:
Κατέβασε το K-Lite Codec Pack (http://fileforum.betanews.com/detail/KLite-Mega-Codec-Pack/1080441198/1)
Αφού σου λέει πως δεν έχει πρόγραμμα !!!
Καλορίζικο.
+1000
εάν τα file που γράφεις είναι DivX τότε θα πρέπει να κατεβάσεις
και τους codecs όπως σου είπε ο Χρήστος
εννουσα πως ο media player δν μπορει να τα αναπαραγει.δν εχει αποκωδικωποιηση κατι τετοιο μου εμφανιζει.υπαρχει κανα προγραμματακι;:confused1:δν εχω πιραξει κανενα τριμερ:001_smile:το προgramataki το κατεβασα
τότε δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το laptop,απλά χρειάζεσαι άλλον player.(δοκίμασε τον vlc) δες σε τι format είναι γραμμένο το dvd και ψάξε έναν player που να το διαβάζει...
Πάτα με το ποντίκι σου ->ΕΔΩ (http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/fpt/video/codecs/k-lite_codec_pack_standard/klcodec495s.exe)<-
Και σώσε στην επιφάνεια εργασίας το klcodec495s.exe.
Μετά κάνε διπλό κλίκ επάνω του - προχώρα στην εγκατάσταση.
Αφού εγκατασταθεί κλείσε και ξανά άνοιξε το λαπτοπ.
Κανονικά αν δεν πείραξες το τριμερ,θα δεις βίντεο.
Νομιζω πως ο media player γενικα εχει ενα προβλημα αναπαραγωγης αν τα βιντεο δεν ειναι αυθεντικα.Οποτε καλυτερα να κατεβασεις το Κ-Lite αυτο εχω και εγω δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα
παιδια εχετε υποψιν σας κανα decoder gia tn media player11?:confused1:
παιδια εχετε υποψιν σας κανα decoder gia tn media player11?:confused1:
Αν κατεβάσεις το k-lite που λένε τα παιδιά και κάνεις εγκατάσταση του full πακέτου χωρίς τον player και επιλέξεις να είναι o media player το πρόγραμμα αναπαραγωγής, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Έχει όλα τα φορμάτ εικόνας και ήχου. Σε καλύπτει απόλυτα. Μέχρι και .mkv θα παίζει :wiink:
παιδια εβαλα το προγραμμα να τρεξει και το μονο που κανει ειναι να διορθωνει λαθη στον υπολογιστη μου καμια αλλη ιδεα????:saad::confused1:
καμια βοηθεια παιδια????:confused1:
εχω φαει τν κοσμο δν βρηκα decoder για media player 11. καμια λυση???:confused1::confused1:
δοκίμασες και με τον vlc και δεν στο έτρεξε??
δοκίμασες και με τον vlc και δεν στο έτρεξε??
μου εβγαλε μηνυμα πως το λογισμικο δεν ειναι σιγουρο για την προελευση του προγραμματος και το παραθυρακι εσβησε.δν ειχε επιλογες μονο "κλεισιμο". προσπαθησα να κατεβασω το προγραμμα που μου λεει ο πλευερ αλλα τν τιμη μου την εχει σε $. καμια ιδεα? τι κανω?
Να παρακαλέσεις ένα φίλο σου που ξέρει 5 πράματα να σου εγκαταστήσει το Κ-Lite ή το vlc.
μου εβγαλε μηνυμα πως το λογισμικο δεν ειναι σιγουρο για την προελευση του προγραμματος και το παραθυρακι εσβησε.δν ειχε επιλογες μονο "κλεισιμο". προσπαθησα να κατεβασω το προγραμμα που μου λεει ο πλευερ αλλα τν τιμη μου την εχει σε $. καμια ιδεα? τι κανω?
dont worry μια χαρά είναι το vlc
Triton +1000
Να παρακαλέσεις ένα φίλο σου που ξέρει 5 πράματα να σου εγκαταστήσει το Κ-Lite ή το vlc.
ω ναι...+10000:001_tongue:
παιδια με σωσατε! το klite παιζει στν λαπτοπ μου μια χαρα! ευχαριστω