Επιστροφή στο Forum : dvd αυτοκινητου
xazopartalos
15-04-09, 14:38
Εχω το dvd της φωτογραφιας το εχω κανα 2μισι χρονια και σημερα μετα απο καμια εβδομαδα πηγα να το ανοιξω αλλα μολις το ειδα τα επαιξα οπου υπηρχε ασπρο χρωμα εγινε ροζ απο τι να ειναι???:confused1:
http://www.audiovox-germany.de/uploads/pics/vme9510_haupt_02.jpg
Επειδή στη photo δεν φαίνεται και το μοντέλο δεν το γνωρίζω, η οθόνη είναι ενσωματωμένη ? ή με καλώδια ?
xazopartalos
15-04-09, 17:14
Δεν ειναι προβλημα της οθονης ουτε τον καλωδιων που μεταφερουν σημα απο το dvd στην οδονη που βγενη αλλα το ιδιο το dvd δηλ κατη επαθε καποια πλακετα η εαν εχει καποιο ποντεσιομετρο χρωματων θελει καποιο σπρει
Μου μοιάζει σαν πρόβλημα με το component video αυτό πάντως.
xazopartalos
15-04-09, 17:40
Την πατησα ε?????
Φτιαχνετε??
Κοιταξε στο menu /υπαρχει επαναφορα συστηματος;/Δεν μας λες το μοντελο και βγαλε καμια φωτογραφια/Η οθονη 100% ειναι ενταξει;
xazopartalos
16-04-09, 01:33
Εχει κουμπι reset το εκανα και αυτο αλλα τιποτα:saad:
Chris Valis
16-04-09, 12:25
Xazopartale θέλει αλλαγή η ccfl λάμπα (λάμπες). Είναι κοινό πρόβλημα. Αγόρασε από το ιντερνετ με βάση το πόσες ίντζες είναι η οθόνη.
Φιλικά,
Χρήστος
xazopartalos
16-04-09, 17:15
Οταν βαλω τηλεοραση ολλα καλα μονο στο dvd (η τηλεοραση εχει χορια αποκοδικοποιητη σηματος) μου το κανει δεν ειναι σιγουρα απο την οθωνη.