PDA

Επιστροφή στο Forum : AKG K141 monitor

h@ris
12-02-09, 15:07
Έχω στην κατοχή μου τα παραπάνω ακουστικά και το ένα από τα δυο ηχειάκια δεν λειτουργεί. Τα αποσυναρμολόγησα, τσέκαρα κολλήσεις, συνδέσεις κλπ αλλά τίποτα.

Έβαλα το αριστερό ηχειάκι (που δεν λειτουργούσε) στο δεξί και το δεξί στο αριστερό. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτό που δεν λειτουργούσε, εξακολουθούσε να μην λειτουργεί άρα δεν τίθεται θέμα συνδέσεων.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με ακουστικά ξανά, θέλω να ρωτήσω αν τα ηχεία τους καίγονται κάποια στιγμή ή αν έχει πάθει κάτι άλλο και δεν λειτουργεί. Αν η βλάβη δεν διορθώνεται, μπορώ να βρω ανταλλακτικά; Και αν ναι που;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :001_smile:

east electronics
12-02-09, 17:20
προφανως ειναι καμμενο πρπει να τα αλλαξεις νομιζω οτι η αντιπροσωπεια ειναι η ΟΜΙΚΡΟΝ CONTROL αλλα μπορει να κανω και λαθος ..... ειναι και λιγο τσιμπιμενο αλλα ειναι καλο ακουστικο

h@ris
12-02-09, 18:05
Δηλαδή για τι τιμή μιλάμε; Έχω ψάξει παντού και δεν βρήκα πουθενά τέτοιο ηχείο...

leosedf
13-02-09, 22:27
Η AKG διαθέτει εσωτερικά ολοκληρη την κάψα σαν ανταλλακτικό. Τώρα το πού θα το βρείς είναι ένα άλλο ζήτημα.

h@ris
14-02-09, 16:03
Μήπως έχεις κάτι υπ'όψιν σου; Έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω...

leosedf
14-02-09, 16:26
Έψαξα και ebay αλλα δεν βρήκα κάτι. Μάλλον θα πρέπει να στείλεις mail απ ευθείας στην http://www.akg.com/

h@ris
14-02-09, 16:33
Ναι και εγώ είχα ψάξει ebay αλλά τίποτα... Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου!

antonis_x
14-02-09, 18:50
Η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα είναι η Bon Studio και μάλιστα τα χει τα συγκεκριμένα ακουστικά και στον κατάλογό της,και τα κ141 και τα κ141 μκιι.Μπορείς αν θες να πάρεις τηλ στο service τους να ρωτήσεις..

h@ris
14-02-09, 23:22
Α ωραία! Έχω ξαναμιλήσει εκεί με τα παιδιά και είναι πολύ εξυπηρετικοί. Θα ενημερώσω όταν εχω νεότερα. Να 'στε καλα!