PDA

Επιστροφή στο Forum : Δεκτης Filmnet

NUKE
16-02-08, 17:29
Γεια σας.Μου εδωσαν ενα cablecrypt 2 και εχει το εξης προβλημα απο οτι μου ειπαν...Για να δουλεψει και να πιασει σημα θελει μιση ωρα περιπου.Ειτε γιατι υπαρχει καμοια ψυχρη κολληση ειτε γιατι εχει καποιο προβλημα με το συντονισμο..Εχετε κατι υποψιν σας?

Και κατι ακομα.Τα κουμπακια 0 και 10 και test on/off τι κανουν?

NUKE
19-02-08, 20:33
Κανεις τιποτα?Παρατηρησα οτι δεν μου παιζει ουτε τα κανονικα καναλια για καποιο λογο.Παιζει μονο τον ηχο στα κανονικα.Καμοια ιδεα?

assos1111
20-02-08, 18:13
To test αν το γυρισεις θα δεις 2 καθετες λευκες μπαρες στο καναλι που εχεις ρυθμισει να βλεπεις το filmnet αυτο υπαρχει για να ρυθμισεις ακριβως την συχνοτητα.Τωρα το αλλο διακοπτακι 0-10 ειναι για την εξασθενηση του σηματος.Οσο αφορα το σημα που αργει να σου πιασει μαλλον πρεπει να ειναι θεμα της κεραιας σου(να μην κατεβαζει μεγαλο σημα)ελπιζω να μην εχεις φορητη κεραια.Δοκιμασε την κεραια σου πρωτα να τα πιανεις καλα ολα τα καναλια και μετα κοιτα αν σου ανοιγει το filmnet.

assos1111
20-02-08, 18:14
To test αν το γυρισεις θα δεις 2 καθετες λευκες μπαρες στο καναλι που εχεις ρυθμισει να βλεπεις το filmnet αυτο υπαρχει για να ρυθμισεις ακριβως την συχνοτητα.Τωρα το αλλο διακοπτακι 0-10 ειναι για την εξασθενηση του σηματος.Οσο αφορα το σημα που αργει να σου πιασει μαλλον πρεπει να ειναι θεμα της κεραιας σου(να μην κατεβαζει μεγαλο σημα)ελπιζω να μην εχεις φορητη κεραια.Δοκιμασε την κεραια σου πρωτα να τα πιανεις καλα ολα τα καναλια και μετα κοιτα αν σου ανοιγει το filmnet.

NUKE
20-02-08, 18:49
Οχι δεν ειναι απο εκει.Επειδη το ειχε δει καποιος τεχνικος και ειχε πει οτι εχει καποιο προβλημα.Και ηθελε 60 ευρω για να το φτιαξει.που παρα ειναι πολλα αφου τον 4000 τον βρισκεις με 30 ευρω.

Τιποτα αλλο που μπορει να ειναι καμμενο?Καποιο σημειο να κοιταξω?παιζει σε ολα τα καναλια μονο ηχο και η εικονα δεν παιζει καθολου καλα αλλα ελαχιστα.Μερικες φορες παει να δειξει κατι αλλα το χανει....

east electronics
20-02-08, 21:03
το πιθανοτερο ειναι καποιος ηλετρολυτικος στο τροφοδοτικο καποια ταση στο ολο συστημα ειναι χαμηλη ....εαν δεν εχεις καπαμετερ αλλαξε απλα ολους τους ηλεκτρολυτικους στο τροφοδοτικο ....

NUKE
20-02-08, 22:42
ΟΛΟΥΣ???

Καλα,θα δω τι θα κανω....Αν υπαρχουν και αλλες ιδεες παντως....

Σα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

P.S.Το καπαμετερ τι κανει?

babisko
21-02-08, 07:25
P.S.Το καπαμετερ τι κανει?

καπαμετερ = καπασιτόμετρο = μετρητής πυκνωτών

cristos68
21-02-08, 12:43
Για το CC2, έλεγξε τις κολλήσεις στο LA 7577 εάν δεν έρθει εικόνα αντικατέστησε το.

NUKE
21-02-08, 16:33
Εχω καπασιτομετρο αλλα πανω στην πλακετα μπορω να μετρησω?Δεν θα δειχνει λαθος?

θα το κοιταξω και αυτο που λες φιλε cristos68

Μηπως ξερεται και τιποτα τασης στο τροφοδοτικο να κοιταξω αν ειναι οπως πρεπει να ειναι?

cristos68
21-02-08, 20:09
Δεν ειναι τροφοδοτικο !!!!!

NUKE
21-02-08, 21:08
Τι εννοεις?

cristos68
22-02-08, 11:43
Φίλε NUKE , σε τρεις περιπτώσεις όμοιες με την δική σου αντικαθιστώντας το LA7577 ήρθε η εικόνα. Εάν θέλεις να μετρήσεις τις τάσεις στο τροφοδοτικό κοίτα προσεκτικά από την πλευρά του τυπωμένου όπου και αναγράφονται .