Επιστροφή στο Forum : SIEMENS CX65 ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ
Γεια σας παιδια. Καιρο εχετε να με δειτε(Για τους παλιους).
ΕΙΧΑ ΕΝΑ SIEMENS CX65. Ειχε προβλημα με την οθονη. Το πηγα να μου αλλαξουν οθονη. Κ τωρα εχει τις σταμπες που ειχε κ πριν στην οθονη.(απο νερο που εφαγε)
Αν ειχαν αλλαξει οθονη κ ειχαν βαλει καινουρια, δεν θα επρεπε να φυγουν οι σταμπες του νερου?
Ευχαριστω!
Αν οι στάμπες είναι στο τζαμάκι της οθόνης τότε μπορεί να έμειναν. Αν είναι στην οθόνη τότε σημαίνει οτι δεν την άλλαξαν. Οι καινούριες οθόνες δεν έχουν στάμπες από νερό :wink: . Μπορεί να άλλαξαν κάτι άλλο και να έφτιαξε η οθόνη, μπορεί να κόλησαν κάποιο εξάρτημα ή μπορεί να καθάρισαν απλά την οξείδωση που μπορεί να είχε η πλακέτα. Πάντως ότι και να έκαναν έπρεπε να καθάριζαν την επιφάνεια της οθόνης. Εμένα μου είχαν γυρίσει πίσω κινητό για ένα μικροσκοπικό κόκκο σκόνης που είχε κάτσει στην οθόνη :roll: . Στήλτο για επανεπισκευή :arrow: :arrow: :arrow:
Mου ειπε αυτη οτι ειναι απο την πλακετα. Κ οπως ημουν ζαλησμενος τοτε δεν τοο καταλαβα. Δηλαδη στελνη η πλακετα τις σταμπες...
Στον κρισταλο ενοης η στο τζαμη της προσοψης?
Το κινητό αρχικά τι πρόβλημα είχε με την οθόνη? καμένα πιξελ? απο τί προκλήθηκε απο νερό??
Εκανε μπανιο στην θαλασσα. δουλευε οσπου ξαφνικα δεν εδειχνε η οθονη τπτ.
Ένα πράμα θα σου πώ. ΠΕΤΑ ΤΟ :cry: . Το αλατόνερο καταστρέφει τις πλακέτες σε ελάχιστες μέρες. Το πιθανότερο είναι να έχει οξειδωθεί όλη η πλακέτα οπότε σιγά σιγά θα πεθάνει :? Ο μόνος τρόπος να το έσωζες ήταν να το καθάριζες καλά αμέσως μόλις βρεχόταν. Το είχα παθει και εγώ σε ένα Pansonic GD93 πρίν 3 χρόνια. Το καθάρισα όμως την ίδια μέρα και δουλεύει ακόμα μια χαρά :D
πανε μηνες που εκανε το μπανιο. το θεμα ειναι η οθονη αν την αλλαξε η οχι. Στο κινητο δεν ρηχνω αλλα λεφτα. αφου δουλευει δεν το πεταω.
Μην το πετάς αλλα η δικαιολογία του οτι οι στάμπες είναι απ την πλακέτα (δηλαδή ηρθαν μετα) είναι για γέλια.
Κράτα το οσο κρατήσει η πάντο και σε κανένα άλλο service για καθαρισμό μόνο