Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : LAPTOP ΜΕ 2 ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ USB

athalex
28-03-05, 21:08
Εχω ενα LAPTOP ΤURBO X και πριν μερικες μερες ακουμπισε το βυζμα του ποντικιου και σμασαν οι δυο θηρες USB που εχει,η μια ειναι πανω στην αλλη και οχι διπλα διπλα,δηλαδη ειναι η παραλληλες στην κεντρικη πλακετα,ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοιο εξαρτημα να τις αλλαξω γιατι στο πλαισιο μου ειπαν να το πεταξω.

gsmaster
28-03-05, 22:04
Αν σου πιάνει το χέρι βγάλτο και πάρε σβάρνα τα μαγαζιά ηλεκτρονικών και τα μαγαζιά με μεταχειρισμένα PC και ίσως βρείς κάπου. Αν δεν βρείς πάρε κάποιο παρόμοιο και κάνε πατέντα. Το πολύ πολύ κόλλησε πάνω στην πλακέτα ένα καλώδιο USB να κάνεις την δουλειά σου.

Καλό ψάξιμο, και την επόμενη φορά πιο προσεκτικά...

moutoulos
28-03-05, 23:49
Οτι σου είπε και ο φίλτατος gsmaster...δεν νομίζω να "παίρνει" κάτι άλλο :? .

ok1gr
29-03-05, 01:01
Αν θες να ξεκολλήσω από καμιά καμμένη μητρική να σε στείλω αν και θα βρείς σίγουρα.
Στο μικρότερο κατάστημα της περιοχής σου να πας θα έχουν τουλάχιστον καμιά δεκαριά καμμένες μητρικές. Αν πάλι δεν βρείς, μη διστάξεις να στείλεις Pm.

paokaras45
29-03-05, 12:40
http://www.4uconnector.com/online/itemagrid.asp?seriesdesp=USB+A+TYPE&seriesno=1002&GroupNo=10&groupdesp=USB+%2F+Mini+USB&itemnum=24&sample=0&seriesnum=3&

Δες το παραπάνω λίνκ. Στελνουν και δειγματα. Ειχα πάρει καποτε firewire για την πρόσοψη του κουτιου μου.[/url]